Çift Kanal ve Tek Kanal Ram Farkı

EmrGN

80+
Reaksiyon skoru
37

Bu pc için 2x8 gb ram seçeneği bulunmuyor 1x16gb ram seçeneği ile geliyor almalı mıyım almamalı mıyım bilemedim yardımcı olur musunuz ?
Daha iyi sistem önerinizde varsa atarsanız sevinirim. AMD ekran kartı istemiyorum

Burdan Bakabilirsin Detaylı .

Bir elin nesi var iki elin sesi var .

Çift kanallı ve 16 GB ekran kartlı.

hocam baktım o pc ye ama güç kaynağı ve youtubedeki bazı yorumlar işkillendirdi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Burdan Bakabilirsin Detaylı .

evet ben de bunu düşündüm fakat bu bütçede bu bilgisayar rakiplerine göre bir tık daha iyi geldiğinden sorma gereği duydum

Bu pc için 2x8 gb ram seçeneği bulunmuyor 1x16gb ram seçeneği ile geliyor almalı mıyım almamalı mıyım bilemedim yardımcı olur musunuz ?
Daha iyi sistem önerinizde varsa atarsanız sevinirim. AMD ekran kartı istemiyorum
Zaten DDR5 de 2x8 çok mantıksız. Ya 2x16 al ya da şuan 1x16 alıp sonradan 2x16 ya yükselt.

Zaten DDR5 de 2x8 çok mantıksız. Ya 2x16 al ya da şuan 1x16 alıp sonradan 2x16 ya yükselt.
hocam evet farkettim ama yine de sıkıntı olmaz mı? ya da neden ddr5 de 2x8 mantıksız

16gb ram hiçbir şeye yetmiyor artık
hocam nasıl hiçbir şeye yetmiyor 16gb ben kendi bilgisayarımda 16gb ram kullanıyorum 2x8 şekilde ve her işimi rahat rahat yapıyorum. İhtiyaca yönelik tabii ki arttırılabilir fakat ne konu o ne de benim 32gb ram e ihtiyacım var

hocam nasıl hiçbir şeye yetmiyor 16gb ben kendi bilgisayarımda 16gb ram kullanıyorum 2x8 şekilde ve her işimi rahat rahat yapıyorum. İhtiyaca yönelik tabii ki arttırılabilir fakat ne konu o ne de benim 32gb ram e ihtiyacım var
belli ki yaptığın işler hafif işler, arkadaşın dediği gibi şimdi 1x16 alman daha mantıklı olur ileride 2x16 yaparsın

İmzamda yazan sistemle bunları kullanıyorum işte 1x16gb ramle de bunları yapabileceksem ve performansım düşmeyecekse sipariş vereceğim

1715008614250.png
1715008650372.png
1715008631712.png

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

belli ki yaptığın işler hafif işler, arkadaşın dediği gibi şimdi 1x16 alman daha mantıklı olur ileride 2x16 yaparsın

Geri