Corelli VİA 2.2 29 jant bisiklet modifikasyon önerisi

Reaksiyon skoru
20
Arkadaşlar Merhaba ben 1 yıl önce corelli via 2.2 model bisiklet aldım ve şimdi onun bazı parçalarını değiştirmek istiyorum parçalar hakkında pek fazla bilgim yok böyle fiyatların çok uçuk olmadığı parçalardan satın almak istiyorum ama kalitesiz olanlardanda istemiyorum.
öncelikle arka aktarıcıyı değiştirmek istiyorum çünkü böyle çukura giriyim yada böyle merdivenlerden inerken felan aktarıcı çok vuruyor yani çok gevşek bundan dolayı zincirim atıyor yada aktarıcı zarar görüyor
şuanki aktarıcı shımano tourney modeli.Değiştirmek istediğim şuanki parça bu ek olarak önerebileceğiniz bir parça varsa onuda yazarsanız sevinirim.
Bisikletin linki: https://www.corelli.com.tr/bisikletler/dag-bisikleti/via-2-165

bütçe ?

groupset biraz pahalıya kaçıyo gibi baktım biraz ama okadarda değiştirmicem
alivio aktarıcı için söylüyorum böyle merdivenden inerken kaldırımdan inerken yere vurma felan yapmaz değilmi ?
merdivenden inerken slx/xt/xtr (kilitli iken) dışındaki tüm aktarıcılar deore dahil illaki bir enseme yapar sonuçta bu iş için tasarlanmıyor ama alivio tourneyden çok çok daha iyidir sıkıntı yaşatmaz ama çokta zorlamamak lazım

merdivenden inerken slx/xt/xtr (kilitli iken) dışındaki tüm aktarıcılar deore dahil illaki bir enseme yapar sonuçta bu iş için tasarlanmıyor ama alivio tourneyden çok çok daha iyidir sıkıntı yaşatmaz ama çokta zorlamamak lazım
anladım tabi ne kullanırsan kullan esneme payı olucaktır elbet ama tourney öyle bir esniyoki sanki birisi eliyle aşağya çekiyor gibi öyle olduğu zaman işte zincir atıyo.Alivio yu değerlendireceğim teşekkürler tavsiye için başka parça değişim öneriniz varmı.groupset gibi geneli kapsamasın

anladım tabi ne kullanırsan kullan esneme payı olucaktır elbet ama tourney öyle bir esniyoki sanki birisi eliyle aşağya çekiyor gibi öyle olduğu zaman işte zincir atıyo.Alivio yu değerlendireceğim teşekkürler tavsiye için başka parça değişim öneriniz varmı.groupset gibi geneli kapsamasın
eğer bütçe varsa acera/alivio olarak tek tek güncelleyin

Geri