Çözüldü✓ Zoko king 7x12 cm kumandalı

Çok abartılan bir kasa olduğunu düşünüyorum. Gamepower bile bundan daha kalitelidir
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Rtx 3070 tı ryzen 5 5600 b450m a 2 pro Max anakart M2 SSD falan filan ama kasa yüksek watt desteklicekmi
650w işini görür

3070ti tam yükte 300w çekiyor , 650w yeterli olur fırsatın varsa 750 de alabilirsin

Çok abartılan bir kasa olduğunu düşünüyorum. Gamepower bile bundan daha kalitelidir
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

650w işini görür
kasayı alan kişiler çok abartılı diye bişey dememişler. kaliteli sağlam ve fiyat performans ürünü olduğundan daha çok bahsetmişler. Siz muhtemelen markaya takıldınız. Biz, alıp kullanmadığınız bi ürün hakkında yorum yapmaktan ne zaman vazgeçeceğiz çok merak ediyorum...

Kasa gayet iyi beyler bu fiyata çok güzel hem siyah hem beyaz rengini kullandım face'de satışını yapan kişiden alırsan daha uyguna gelir Ama ısınma olayı bi hayli fazla oluyor o yüzden satıp mesh panele geçtim tavsiyem görüntü olsun diye böyle kasa almak yerine mesh panel bi kasa alman

kasayı alan kişiler çok abartılı diye bişey dememişler. kaliteli sağlam ve fiyat performans ürünü olduğundan daha çok bahsetmişler. Siz muhtemelen markaya takıldınız. Biz, alıp kullanmadığınız bi ürün hakkında yorum yapmaktan ne zaman vazgeçeceğiz çok merak ediyorum...
Buyur canım Lian li den selamlar.
Bir markanın adında meymenet yok
İki ucuz etin yahnisi kalitesini belli ediyor
Üç boş fanboyluk yapma ben kendi fikrimi söyledim

Ekler

• 90b4814e-b991-460b-914d-1d85fe5dd8bf.jpeg
    90b4814e-b991-460b-914d-1d85fe5dd8bf.jpeg
    1.2 MB · Hit: 346
Buyur canım Lian li den selamlar.
Bir markanın adında meymenet yok
İki ucuz etin yahnisi kalitesini belli ediyor
Üç boş fanboyluk yapma ben kendi fikrimi söyledim
usta Lian li ve bu kasayı kıyaslaman süper olmuş. :)
Bir Lian Li sizde nasıl bi meymenet oluşturuyo marka olarak, ne anlatıyo yani size..
İki Ne kadar ekmek o kadar köfte
Üç boş yapan maalesef sensin, alıp kullanmadığın bi ürün hakkında olumsuz yorum yapıyorsun.
Dört Lian li ile başarılar size....
Beş bende bu markanın Amiral DK431 modelini kullanıyorum kesinlikle süper kasa fiyatına göre.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,293
Üyeler
196,926
Son üye
airixs
Geri