- Reaksiyon skoru
- 36
asus h 97 pro gamer anakart ta msı yeni kasalarında bulunan power tuşu reset tuşu tek bi kabloda toplanıyo sadice bu anakarta o kablo nereye takılı lütfen biri yapsın 2 gündür uğraşıyorum
Anakart sağ alt tarafta olur genelde soket. JFP1 yazar MSI da. PWR LED, RES SW gibi yazan bir soket olması lazım anakarttaasus h 97 pro gamer anakart ta msı yeni kasalarında bulunan power tuşu reset tuşu tek bi kabloda toplanıyo sadice bu anakarta o kablo nereye takılı lütfen biri yapsın 2 gündür uğraşıyorum
abi power led res sw gibi sokket var ama bu kablo o pwr res sw gircek bişey değil ama yukardaki doğru jfp1 e sokarak çalıştıryolar ama bende o giriş yokAnakart sağ alt tarafta olur genelde soket. JFP1 yazar MSI da. PWR LED, RES SW gibi yazan bir soket olması lazım anakartta
O kablo tek değildir, muhtemelen ucuna tek seferde girsin diye bir aparat takmışlar çeksene fotoğrafınıabi power led res sw gibi sokket var ama bu kablo o pwr res sw gircek bişey değil ama yukardaki doğru jfp1 e sokarak çalıştıryolar ama bende o giriş yok
O kablo tek değildir, muhtemelen ucuna tek seferde girsin diye bir aparat takmışlar çeksene fotoğrafını
https://dlcdnets.asus.com/pub/ASUS/..._H97-PRO_GAMER_Guide_v2_web_only_20170706.pdf bu sayfadaki pdfin 30 veya 31 sayfasında gösteriyor pinleriasus h 97 pro gamer anakart ta msı yeni kasalarında bulunan power tuşu reset tuşu tek bi kabloda toplanıyo sadice bu anakarta o kablo nereye takılı lütfen biri yapsın 2 gündür uğraşıyorum
Elinde kalmasınAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
evet abi kolay olsun diye apart lı şekilde göndermisler ama bu aparatlı şekilde hiç bişekilde girmiyor kafasını çekiyorum oda gelmiyo bi bilgisayrcıga mı götürsem