Hocam o ayarı bulamadım, yardım eder misiniz?Adam yorumda, NVIDIA kontrol panelinde 3D modunu aktifleştirdiğini yazmış, bu ayarı kontrol et açıksa.
Bilmiyorum3D aktif etmişssin nasıl becerdin![]()
Oyunda bulamadım öyle bir ayar. Nvidia denetim masasına baktım; ama Stereoscopic 3D yazan bir şey bulamadım. Tam olarak nerede?Nvidia denetim masasina gir Stereoscopic 3D ayari olacak ordan kapat ama ilk oyuna bak oyunda kapatma ayarı olabilir eğer yoksa burdan yapican
3D ayarlarin yönetilmesi seçeneğinde olması lazımOyunda bulamadım öyle bir ayar. Nvidia denetim masasına baktım; ama Stereoscopic 3D yazan bir şey bulamadım. Tam olarak nerede?
Baktım da hocam bulamadım. Ss atabilir misiniz?3D ayarlarin yönetilmesi seçeneğinde olması lazım
valla öyle yapıldığını yazmış her yerde inceledimde olmazsa ise oyundan grafik ayarlarini sifirla yada grafik sürücünü kaldırıp tekrar kurBaktım da hocam bulamadım. Ss atabilir misiniz?
Oyundaki ayarları sıfırladım bir işe yaramadı. Grafik sürücüsünü kaldırıp tekrar kurucam hocam. Yardımınız için teşekkür ederim.valla öyle yapıldığını yazmış her yerde inceledimde olmazsa ise oyundan grafik ayarlarini sifirla yada grafik sürücünü kaldırıp tekrar kur