Çözüldü✓ PCH GOAT BİLGİ KİRLİLİĞİ

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Reaksiyon skoru
22
Hocalarım PCH Goat V4 hakkında çok bilgi kirliliği ve karmaşası var herkes mabatından atom element uyduruyor ve çoğu insan inanıyor. sizin bildiğiniz bilgiler varsa paylaşır mısınız?
insanlar kredi çekecek ne kadar çekeceğini bilmiyor
sistem karşılaştırması yapıp bütçesine uygun olanı alacak fiyat ve diğer bilgiler yok
vatan bilgisayara önceden gidip bekleyecekler var dışarıda yağmur var
nedir ula bu sürpriz millet paranoyak oldu
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

bilemiyorum arkadaşlar…

Ekler

• IMG_2487.png
    IMG_2487.png
    410.1 KB · Hit: 1,276
Hocalarım PCH Goat V4 hakkında çok bilgi kirliliği ve karmaşası var herkes mabatından atom element uyduruyor ve çoğu insan inanıyor. sizin bildiğiniz bilgiler varsa paylaşır mısınız?
sistem karşılaştırması yapıp bütçesine uygun olanı alacak fiyat ve diğer bilgiler yok

bilemiyorum arkadaşlar…
Katılıyorum hiç değilse 1 saat önceden fiyatı, özellikleri paylaşılmalı ki ona göre insanlar hesap kitap yapsın.

bilemiyorum arkadaşlar…
İşlemcinin i5 14400F olduğu kesin gibi. Ekran kartı bence o işlemcinin hakkını vermek için minimum 4070 olur. Ucuz bir sistem beklemiyorum ben ama 4070/4070 süperli sistem araştıranlar iyi takip etsin bu sistemi.

20 bine sistem arayanları mutlu edecek bir sistem olacağını düşünmüyorum. Daha çok elinde 35K bandı para olanlara hitap edebilir.

İşlemcinin i5 14400F olduğu kesin gibi. Ekran kartı bence o işlemcinin hakkını vermek için minimum 4070 olur. Ucuz bir sistem beklemiyorum ben ama 4070/4070 süperli sistem araştıranlar iyi takip etsin bu sistemi.

20 bine sistem arayanları mutlu edecek bir sistem olacağını düşünmüyorum. Daha çok elinde 35K bandı para olanlara hitap edebilir.
35mi🥹 ben elendim arkadaşlar siz devam edin

PC Hocası için imkansız yoktur. Adam 2022 Ekim'inde diğer siteler aynı sistemi 12-13k ya satarken 6500 liraya Vatanla anlaşarak sattırmıştı.

35mi🥹 ben elendim arkadaşlar siz devam edin
Bence 27k olacak.

fiyat ben 30 ve altı bakıyorum üstü olamaz. 6 ay öncesi 4070 sistemin fiyatini baz alıyorum.

bi de aklıma geldi mağaza gitmeyin demiş söz konusu ileri saatlere veya yarına satışın açılması muhtemel olabilir mi :)
son kullanıcı pc alsın istiyorlar amaç da o zaten
başka nasıl taktik yaparlar onu düşünüyorum.

fiyat ben 30 ve altı bakıyorum üstü olamaz. 6 ay öncesi 4070 sistemin fiyatini baz alıyorum.

bi de aklıma geldi mağaza gitmeyin demiş söz konusu ileri saatlere veya yarına satışın açılması muhtemel olabilir mi :)
son kullanıcı pc alsın istiyorlar amaç da o zaten
başka nasıl taktik yaparlar onu düşünüyorum.
bilmiyorum kankam her şey olabilir millet işini garanti olsun diye çadır kurmaya başlamış

Ekler

• IMG_2487.png
    IMG_2487.png
    410.1 KB · Hit: 141
bilmiyorum kankam her şey olabilir millet işini garanti olsun diye çadır kurmaya başlamış
saat daha erken bence. bende vatanpc büyük mağaza mi gitsem küçük mağaza mı bilemedim. küçük yer bana yakın ama küçükte satış olmayıp büyükte olursa sıkıntı :)

saat daha erken bence. bende vatanpc büyük mağaza mi gitsem küçük mağaza mı bilemedim. küçük yer bana yakın ama küçükte satış olmayıp büyükte olursa sıkıntı :)
ben yine de avm de ki küçük vatana değil de işlek cadde üzerinde büyük vatana gidiyorum şu an

Hocam çıkmadan herkes bir yerinden sallar zaten. O yüzden çıkana kadar bekleyeceksiniz mecbur tam olarak öğrenmek için

ben dün taner beyin stori attığı yerdeyim gencolar

Ekler

• B6A36D60-A326-4BEB-A1D2-B1C5364336F9.jpeg
    B6A36D60-A326-4BEB-A1D2-B1C5364336F9.jpeg
    465.8 KB · Hit: 176
Klasik Heyecan Yaratma İşleri,Adam gibi özelliğini fiyatını yaz millet ona göre kendini ayarlasın gunler önce

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri