🚨PCH GOAT V4 SMOKİN SİSTEM GELİYOR🚨

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
2 çocuğuz bir masaüstü var 2.pc yok bu sene üniye gideceğim. o yüzden oralarda az çok oyun oynamak için laptop istiyom bence laptoptan oyun oynanır ya neden oynanmasın rtx4050 i5 12500 acer nitro 5 var 24gb da ram okey gibi çoğu oyun için gaming testleri de bunu gösteriyor
Dostum laptop kesin ihtiyacınsa, taşınabilir olması şartsa masaüstü bakmaman lazım zaten. Sen ne yapacaksın fiyatını. Gereksiz yere stres yaratmamaya çalış kendin için. Okul için laptop gücü çok önemli değilse, eğitim fakültesi, psikoloji vs içinse masaüstü diz kafana yattığı gibi, ucuz yollu da bir laptop çöz.

Dostum laptop kesin ihtiyacınsa, taşınabilir olması şartsa masaüstü bakmaman lazım zaten. Sen ne yapacaksın fiyatını. Gereksiz yere stres yaratmamaya çalış kendin için. Okul için laptop gücü çok önemli değilse, eğitim fakültesi, psikoloji vs içinse masaüstü diz kafana yattığı gibi, ucuz yollu da bir laptop çöz.
hocam stresli yks den sonra kardeşimle oyun da oynamak istiyorum muhtemelen diş yazacağım çok işime yaramaz ama yine de yurdumda bulunsun istiyorum

gardaşım ben çöpten kağat topluyom gardaşım bana da bi adet stok bırakın gardaşım

Ekler

• Screenshot_20240510_173722_Chrome.jpg
    Screenshot_20240510_173722_Chrome.jpg
    186.5 KB · Hit: 66
mesai bitti lan pide kuyruğuna dönecek

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,148