PSU PATLADI PC AÇILMIYOR

bence ilk önce sisteme takıp deneseydiniz içini açmak yerine satmak istediğinizde içi açıldığı için bir çok insan almayabilir alan kişide sorun yaşayabilir ve bu arada nasıl bir bilgisayarcıya götürdüyseniz ekran kartının slot kilidi var olastik onu kırmış galiba
İçini zaten daha önceden de açmıştım termal bakımlarını yapmak için, bilgisayarcıda plastiği kırmış dediğiniz gibi

İçini zaten daha önceden de açmıştım termal bakımlarını yapmak için, bilgisayarcıda plastiği kırmış dediğiniz gibi
anladım geçmiş olsun yeni bir psu ile sistemi test edin bi arkadaşınız falan varsa pcsi olan onda deneyin

anladım geçmiş olsun yeni bir psu ile sistemi test edin bi arkadaşınız falan varsa pcsi olan onda deneyin
Başka bir powerim var 150w onunla ekran kartı hariç diğer parçaları denedim bir sorun yok ama korkum ekran kartına bir şey olmasından

Hocam gpu içi şu şekil ben bir sorun göremedim gibi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ama şöyle bir boşluk var içinde
Ekran kartına bakmayla anlaşılmazda sen 8 pin yuvasını nasıl kırdın :d ?

yok büyük bir ihtimalle olmamıştır yeni psu alır almaz kartınızı test edersiniz
Attığım son resimde sanki ekran kartının iç parçalarından biri eksik gibi

Ekran kartına bakmayla anlaşılmazda sen 8 pin yuvasını nasıl kırdın :d ?
Taşınmıştık evi taşırken taşımacılar düşürmüş kırılmış, nası kırılıyo orası bende anlamadım

Attığım son resimde sanki ekran kartının iç parçalarından biri eksik gibi

Taşınmıştık evi taşırken taşımacılar düşürmüş kırılmış, nası kırılıyo orası bende anlamadım
ekran kartında bir eksiklik göremedim ancak ekran kartınızın güç girişindeki plastikte kırık var

ekran kartında bir eksiklik göremedim ancak ekran kartınızın güç girişindeki plastikte kırık var
Elimde rx 550 bir ekran kartı var fakat 150w psu ile sistemi açıp 550 kartı taktığımda görüntü alamıyorum

Bu sabah rdr2 oynarken bir patlama sesi geldi ve pc kapandı, yanık kokusuda geldi.
Hemen fişleri çektim, kasayı açtım ve kokunun psudan geldiğini fark ettim.
Gametech GTP-550 550W 80+ psu.
Boom Bomb GIF - Boom Bomb Explosion GIFs

İ

İstemiyor, anakarttan aldığı güç ile çalışıyor
anladım ekran kartı slotunuz hasar görmüş olabilir bilgisayarcı kaynaklı olma ihtimali yüksek o slot kilidini nasıl kırdı hala şaşkınım başka bir anakart ile deneyin tüm parçaları

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,738
Üyeler
183,883
Son üye
Mu1Raid1
Geri