flaw wear beden hangisini almalıyım

rxsy

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
177
arkadaşlar merhaba flaw wear dan baggy pantolon alıcam ama bedenleri alışık olduğum şekilde değil beden giyiyorum baggy pantolonlarda burda hangi bedeni almalıyım S mi M mi

arkadaşlar merhaba flaw wear dan baggy pantolon alıcam ama bedenleri alışık olduğum şekilde değil beden giyiyorum baggy pantolonlarda burda hangi bedeni almalıyım S mi M mi

Bedenleri bol oluyor ayrıca hangi beden giydiğiniz çıkmamış ben kendi bedenimi aldığımda rahat olmuştu saadece belki beli bol veya dar gelebilir

bunlar bir bana mı hoş gelmiyor çok fazla bol

Bedenleri bol oluyor ayrıca hangi beden giydiğiniz çıkmamış ben kendi bedenimi aldığımda rahat olmuştu saadece belki beli bol veya dar gelebilir
29 giyiiyorum ama baggy pantolonlarda

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bunlar bir bana mı hoş gelmiyor çok fazla bol
valla normlde giymem diyodum şimdi vazgeçilmezim

kaç gündür bunun cevabını arıyorum

Son düzenleme:
kalitesi nasıl acaba

raport et bölümünü bulamadım
Rapor et bölümü bu mesajın sol altında buton şeklinde
Kalite olarak cidden memnunum özellikle flaw atelier diye kendi ürünlerinin olduğu kısım var cidden kaliteden ödün vermmeişler.Zincirwear var mesela bikaç kez yanlısk argo gelmesi gibi olaylar yuzunden pek memnun kalmadım ordan ama tasarımları güzel şeyler geliyor mecbur alıyorum ama kaliteleri yerde cidden.Flaw bu konuda bence çok iyi.

• Beğen
Reaksiyonlar: rxsy
Rapor et bölümü bu mesajın sol altında buton şeklinde
Kalite olarak cidden memnunum özellikle flaw atelier diye kendi ürünlerinin olduğu kısım var cidden kaliteden ödün vermmeişler.Zincirwear var mesela bikaç kez yanlısk argo gelmesi gibi olaylar yuzunden pek memnun kalmadım ordan ama tasarımları güzel şeyler geliyor mecbur alıyorum ama kaliteleri yerde cidden.Flaw bu konuda bence çok iyi.
eyw sağolasın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,315
Üyeler
185,252
Son üye
Emir34
Geri