OGM Materyal online Yks deneme girilmiyor.

Abdullah021

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
376
Arkadaşlar sabah Dershanede sınav vardı ona girmiştim daha yeni geldim.Şu Online denemeye girecektim ancak farklı tarayıcı ve cihazlardan deneme yapmama rağmen sınava ulaşamadım.Site error veriyor.Bu hatayı yaşayan var mı? Bunun çözümü nasıl olur?

türkçenin yarısında sınav bitti diye uyardı verdi geri giremedim sayfayı yeniledim bu sefer siteye bile giremiyorum sınav çöp oldu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

kimse giremiyor anladığım kadarıyla youtube da yorumlarda da herkes şikayet ediyor açılmıyor diye

türkçenin yarısında sınav bitti diye uyardı verdi geri giremedim sayfayı yeniledim bu sefer siteye bile giremiyorum sınav çöp oldu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

kimse giremiyor anladığım kadarıyla youtube da yorumlarda da herkes şikayet ediyor açılmıyor diye
Duyduklarıma göre bazıları sınavını bitirmiş cevapları kaydedecekken hata vermiş sistem.Ne diyim ki...

Berbat bir şeydi. İnternet olmasına rağmen sorular falan bende geç yükleniyordu. Sinir etti.

ben saat 11 sularında uyandım tek seferde girdim çözdüm kaydettim ve çıktım ne şans. ama serverlar hala dandik

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,522
Üyeler
183,848
Son üye
bexonway
Geri