Speedtest Frankfurt sonuçlarımda arttı sadece oyunla alaklı değilmiş. TT'ye bu sorunu nasıl aktarmalıyım ?daha önce bir kaç kişide böyle başlık açtı ping sunucu uzaklıgına baglı oldugu için yurtdışındaki sunucularn konumları türkiyeye dahada uzak yere alındı deniliyor sebep olarak mantıken yüksek ihtimal böyle durum
Garip olan kısım bazı sitelerde FR serverde 44-45-46 alırken bazı sitelerde 55-60 alıyorum. HayırlısıSpeedtest Frankfurt sonuçlarımda arttı sadece oyunla alaklı değilmiş. TT'ye bu sorunu nasıl aktarmalıyım ?
o genel sorun bence bende speedtest olsun bufferfloat testi olsun bi iyi bi kötü sonuç alıyorum ping sorunu için bufferfloat testi yapın ama 3.4 kere yaparsanız iyi olur interneti kullanan bir cihaz olmadan yapın çok etkiler wifileri kapatın telefonlarınızın gerçek ping testi sayılırSpeedtest Frankfurt sonuçlarımda arttı sadece oyunla alaklı değilmiş. TT'ye bu sorunu nasıl aktarmalıyım ?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Garip olan kısım bazı sitelerde FR serverde 44-45-46 alırken bazı sitelerde 55-60 alıyorum. Hayırlısı