ehementraut
80+
- Reaksiyon skoru
- 36
Ceza sistemi baya iyi hemen banlıyorlar küfür bile ban sebebi ve şikayet edersen kesinlikle bakılıyor
Evet geri dönüşleri iyi. Düzenli olarak da banlanan oyuncu istatistiklerini paylaşıyorlardı.Ceza sistemi baya iyi hemen banlıyorlar küfür bile ban sebebi ve şikayet edersen kesinlikle bakılıyor
Yılan olursan rahat sıralamaya girersinyav sabahtan beridir uğraşıyorum 22/23 durmadan ölüyorum varya cinnet geldi
Yıllar önce internet cafe de ilk defa girmiştim bu oyuna ve koşarken 1km öteden kafama kar98 yiyince alt f4 yapıp bir daha hiç girmedimÖyle denk geliyor ki tüm harita sana oynuyormuş gibi.
İstediğin kadar saklan.![]()
Bak görüyor musun işte oluyor böyle aradaYıllar önce internet cafe de ilk defa girmiştim bu oyuna ve koşarken 1km öteden kafama kar98 yiyince alt f4 yapıp bir daha hiç girmedim![]()
Başlarda böyle oluyor da ilerleyince 1 kaç win sıralama oyun aşırı zorlaşıyor yarısından çoğu oyuncu gelince kalıyoruz öyle.bayadır girmiyordum demin girdim 2. oldum oyunun çoğunu kaçarak ve saklanarak bitirdim 2 leşim vardı.
Bir kaç kere daha böyle sıralama yaparsan sağlam oyuncular geliyor.2. maçta birinci oldum paslanmamışız
Alıntıyı görüntüle
coini almak için yükledim bi daha girmem heraldeBir kaç kere daha böyle sıralama yaparsan sağlam oyuncular geliyor.![]()