lan1 de evet modem home gateway zxhn h3600 turkcell fiberde takılan modemLAN1 portuna takıyorsun di mi kabloyu?
deneyeyim hocamHocam Farklı Bir Kablo Denemenizi Tavsiye Ederim Ortada Garip Bir Durum Söz Konusu Diğer Sistemde 1GB/sn Verip Buna 100 Mpbs Vermesi Çok Anormal Bir Durum Driverların Güncel Üstelik !
Cat 7 Almana Gerek Yok , Farklı Bir Cat 6 Kablo İle Deneyebilirsin .@Gif Man testleri gerçekleştirdiğim kablo cat6, cat7 kablo alıp deneyeceğim bir de
diğer pc test sonucu da ekte hocam güncelde aldım ondan atıyorum şuan ss iCat 7 Almana Gerek Yok , Farklı Bir Cat 6 Kablo İle Deneyebilirsin .
Belkim Jak Kısmında Bir Sorun Vardır .
Diğer Sistemde , Kabloyu Ters Takmayı Deneyebilirmisin ?diğer pc test sonucu da ekte hocam güncelde aldım ondan atıyorum şuan ss i
Ağ ayarlarını da sıfırlamayı dener misin?diğer pc test sonucu da ekte hocam güncelde aldım ondan atıyorum şuan ss i
Driver Kaldırınca Bu Ayarlarda Gitmiyormuydu Hocam ?Ağ ayarlarını da sıfırlamayı dener misin?
Alıntıyı görüntüle
O da ancak yarın hocam şuan yemek ve sonrasında işe gidiş sınırlı zamanım kaldı yarın yeni kablo ve onu deneyeceğim olmazsa doğru vatan bilgisayara garanti süreci ile uğraşıcamDiğer Sistemde , Kabloyu Ters Takmayı Deneyebilirmisin ?
Yani Modemdekini PC'ye PC'dekini Modeme Şeklinde![]()
Onu da yarın deneyeceğim hocam en geç yarın sabah 11 de aldığım sonuçları yazarım sizden ricam onlar olmaz ise diye aklınıza gelenleri yazabilir misinizAğ ayarlarını da sıfırlamayı dener misin?
Alıntıyı görüntüle
Ağ kısmını komple sıfırlıyor. Driver'ı kurduktan sonra, kaldırdıktan sonra ya da güncelledikten sonra tekrar sıfırlama işlemi yapıyor mu emin değilim.Driver Kaldırınca Bu Ayarlarda Gitmiyormuydu Hocam ?
Aklıma başka gelen yol yok. Geçen hafta interneti yükselttim 500 Mbps yaptım. Bu sorunu ben kablo kaynaklı yaşamıştım. Kullandığım CAT7 kablom bozulmuştu. Sonra bir tane daha CAT7 aldım. Şuan problemsiz kullanıyorum. Kablo diğer bilgisayarda çalışıp bu bilgisayarda çalışmıyorsa yazılımsal bir şey olma ihtimali yüksek hocam.O da ancak yarın hocam şuan yemek ve sonrasında işe gidiş sınırlı zamanım kaldı yarın yeni kablo ve onu deneyeceğim olmazsa doğru vatan bilgisayara garanti süreci ile uğraşıcam
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Onu da yarın deneyeceğim hocam en geç yarın sabah 11 de aldığım sonuçları yazarım sizden ricam onlar olmaz ise diye aklınıza gelenleri yazabilir misiniz
Ben Yapıyor Diye Biliyorum Hocam Sonuçta Driver Kaldırıp Yüklüyoruz Revo İle Yaparsak Daha Temiz Oluyor Hatta !Ağ kısmını komple sıfırlıyor. Driver'ı kurduktan sonra, kaldırdıktan sonra ya da güncelledikten sonra tekrar sıfırlama işlemi yapıyor mu emin değilim.
bunuda denedim hocam tek tek bütün kablolarla kademeli olarak mbps yükseltmeyi de denedim yok olmuyor gigabyte ile görüşücem.Ağ ayarlarını da sıfırlamayı dener misin?
Alıntıyı görüntüle
hocam denetim masasından ethernet kısmını atarmısın kaç yazıyor orda@Gif Man @Emre Zengin konu hakkındaki arıza hala güncelde sorunum devam ediyor rma servis tek sorunu ethernet olarak yolladığım anakartın ram slotunu hdmi çıkışını işlemci pinlerini ve sözde ethernet girişini tamir etmiş fakat gel gör ki yine 100 mbps ürün ücret iadesi talep ediyorum fakat onu da yapmıyorlar komedi resmen 30 gündür paramla rezillik yaşadım yaşamaya da devam ediyorum kasayı bu gün teslim aldım ve bu süreç içerisinde 3 kez servise gidip gelmiş vatanın servis notlarına göre...
hocam denetim masasından ethernet kısmını atarmısın kaç yazıyor orda