Bu Kısımda .MSI PRO A620m-e daha dün hazır sistem içerisinde aldım 3 ay sonra değiştiricem fakat eski pc de 900-1100 mbps arası hız alıyorum aynı kabloyu anlık değiştiriyorum fakat MSI PRO A620m-e olan sistemde 100 mbps yi geçmiyor hatta 98 falan alıyor çok acil yardım lazım.
güncellemeyi yaptım kablo defalarca tak çıkar yaptım görseldekini otomatikten gigabite çektim fakat hala daha aynı. konuyu sabah sınava giderken yazmıştım anakarta da telefondan yanlış bakmışım gigabyte a620m h mış ama yine bile değişen bir şey yok yine 100 yine 100Bu Kısımda .
1,0 Gb/sn Yazmıyorsa Normaldir .
Kablonu Çıkar Tak Yapıp Düzeltebilirsin .
Altta Link Bıraktım Yinede Driverları Güncel Tutmaya Bak Hocam !
Alıntıyı görüntüle
Windows 10 Güncel Driver ; https://www.realtek.com/Download/ToDownload?type=direct&downloadid=4357
Windows 11 Güncel Driver ; https://www.realtek.com/Download/ToDownload?type=direct&downloadid=4342
güncellemeyi yaptım kablo defalarca tak çıkar yaptım görseldekini otomatikten gigabite çektim fakat hala daha aynı. konuyu sabah sınava giderken yazmıştım anakarta da telefondan yanlış bakmışım gigabyte a620m h mış ama yine bile değişen bir şey yok yine 100 yine 100
Kabloyu Değiştirmen Lazım .
" Revo Uninstaller " İle Ağ Sürücüsünü Ve Kalıntılarının Hepsini Kaldırıp Benim Attığım Sürücülerden İndirip Yükleyebilirmisin ?hocam aynı kablo yedek sistemde sorun yaratmadan destekliyor ama
" Revo Uninstaller " İle Ağ Sürücüsünü Ve Kalıntılarının Hepsini Kaldırıp Benim Attığım Sürücülerden İndirip Yükleyebilirmisin ?
Kaldırdıktan Sonra Yeniden Başlatmayı Unutma Hocam .deniyorum hemen
tabii ki başlatırımKaldırdıktan Sonra Yeniden Başlatmayı Unutma Hocam .
Aynen Hocam Seçip Diğer Kalan Birikintilerinide Kaldır Sonra .bunu kaldırmam yeterli olacak mıdır Alıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
tabii ki başlatırım
Aynen Hocam Seçip Diğer Kalan Birikintilerinide Kaldır Sonra .
Hocam Farklı Bir Kablo Denemenizi Tavsiye Ederim Ortada Garip Bir Durum Söz Konusu Diğer Sistemde 1GB/sn Verip Buna 100 Mpbs Vermesi Çok Anormal Bir Durum Driverların Güncel Üstelik !kaldırdım yeniden başlattım yükledim yeniden başlattım fakat hala daha aynı sonuç hocam
LAN1 portuna takıyorsun di mi kabloyu?gigabyte a620m h daha dün hazır sistem içerisinde aldım 3 ay sonra değiştiricem fakat eski pc de 900-1100 mbps arası hız alıyorum aynı kabloyu anlık değiştiriyorum fakat MSI PRO A620m-e olan sistemde 100 mbps yi geçmiyor hatta 98 falan alıyor çok acil yardım lazım.