Neler Yeni

Yardım gigabyte a620m h gigabit ethernet bağlantı problemi

ceku.35

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
cevdet kaan kulaksız

gigabyte a620m h daha dün hazır sistem içerisinde aldım 3 ay sonra değiştiricem fakat eski pc de 900-1100 mbps arası hız alıyorum aynı kabloyu anlık değiştiriyorum fakat Gigabyte a620m h olan sistemde 100 mbps yi geçmiyor hatta 98 falan alıyor çok acil yardım lazım.​

Son düzenleme:

ceku.35

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
cevdet kaan kulaksız
LAN1 portuna takıyorsun di mi kabloyu?
lan1 de evet modem home gateway zxhn h3600 turkcell fiberde takılan modem
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam Farklı Bir Kablo Denemenizi Tavsiye Ederim Ortada Garip Bir Durum Söz Konusu Diğer Sistemde 1GB/sn Verip Buna 100 Mpbs Vermesi Çok Anormal Bir Durum Driverların Güncel Üstelik !
deneyeyim hocam

farklı kablo testi için yarını beklemek durumundayım birazdan işe gideceğim en yakın bilgisayarcı 25dk uzaklıkta

@Gif Man testleri gerçekleştirdiğim kablo cat6, cat7 kablo alıp deneyeceğim bir de

Son düzenleme:

ceku.35

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
cevdet kaan kulaksız
Cat 7 Almana Gerek Yok , Farklı Bir Cat 6 Kablo İle Deneyebilirsin .

Belkim Jak Kısmında Bir Sorun Vardır .
diğer pc test sonucu da ekte hocam güncelde aldım ondan atıyorum şuan ss i

Ekler

• 1716719609939.png
    1716719609939.png
    15.6 KB · Hit: 25

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,968
İsim
Emre Zengin

ceku.35

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
cevdet kaan kulaksız
Diğer Sistemde , Kabloyu Ters Takmayı Deneyebilirmisin ?

Yani Modemdekini PC'ye PC'dekini Modeme Şeklinde :shy:
O da ancak yarın hocam şuan yemek ve sonrasında işe gidiş sınırlı zamanım kaldı yarın yeni kablo ve onu deneyeceğim olmazsa doğru vatan bilgisayara garanti süreci ile uğraşıcam

Ağ ayarlarını da sıfırlamayı dener misin?
Alıntıyı görüntüle
Onu da yarın deneyeceğim hocam en geç yarın sabah 11 de aldığım sonuçları yazarım sizden ricam onlar olmaz ise diye aklınıza gelenleri yazabilir misiniz

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,968
İsim
Emre Zengin
Driver Kaldırınca Bu Ayarlarda Gitmiyormuydu Hocam ?
Ağ kısmını komple sıfırlıyor. Driver'ı kurduktan sonra, kaldırdıktan sonra ya da güncelledikten sonra tekrar sıfırlama işlemi yapıyor mu emin değilim.

O da ancak yarın hocam şuan yemek ve sonrasında işe gidiş sınırlı zamanım kaldı yarın yeni kablo ve onu deneyeceğim olmazsa doğru vatan bilgisayara garanti süreci ile uğraşıcam

Onu da yarın deneyeceğim hocam en geç yarın sabah 11 de aldığım sonuçları yazarım sizden ricam onlar olmaz ise diye aklınıza gelenleri yazabilir misiniz
Aklıma başka gelen yol yok. Geçen hafta interneti yükselttim 500 Mbps yaptım. Bu sorunu ben kablo kaynaklı yaşamıştım. Kullandığım CAT7 kablom bozulmuştu. Sonra bir tane daha CAT7 aldım. Şuan problemsiz kullanıyorum. Kablo diğer bilgisayarda çalışıp bu bilgisayarda çalışmıyorsa yazılımsal bir şey olma ihtimali yüksek hocam.

Gif Man

80+ Gold
Ağ kısmını komple sıfırlıyor. Driver'ı kurduktan sonra, kaldırdıktan sonra ya da güncelledikten sonra tekrar sıfırlama işlemi yapıyor mu emin değilim.
Ben Yapıyor Diye Biliyorum Hocam Sonuçta Driver Kaldırıp Yüklüyoruz Revo İle Yaparsak Daha Temiz Oluyor Hatta !

ceku.35

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
cevdet kaan kulaksız
hocam cat6e cat6 cat5e cat7 bütün kablolarla denedim anakartsal bi sorun diyorlar

Ağ ayarlarını da sıfırlamayı dener misin?
Alıntıyı görüntüle
bunuda denedim hocam tek tek bütün kablolarla kademeli olarak mbps yükseltmeyi de denedim yok olmuyor gigabyte ile görüşücem.

Son düzenleme:

ceku.35

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
cevdet kaan kulaksız
@Gif Man @Emre Zengin konu hakkındaki arıza hala güncelde sorunum devam ediyor rma servis tek sorunu ethernet olarak yolladığım anakartın ram slotunu hdmi çıkışını işlemci pinlerini ve sözde ethernet girişini tamir etmiş fakat gel gör ki yine 100 mbps ürün ücret iadesi talep ediyorum fakat onu da yapmıyorlar komedi resmen 30 gündür paramla rezillik yaşadım yaşamaya da devam ediyorum kasayı bu gün teslim aldım ve bu süreç içerisinde 3 kez servise gidip gelmiş vatanın servis notlarına göre...

Einstein

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,397
İsim
Eren
@Gif Man @Emre Zengin konu hakkındaki arıza hala güncelde sorunum devam ediyor rma servis tek sorunu ethernet olarak yolladığım anakartın ram slotunu hdmi çıkışını işlemci pinlerini ve sözde ethernet girişini tamir etmiş fakat gel gör ki yine 100 mbps ürün ücret iadesi talep ediyorum fakat onu da yapmıyorlar komedi resmen 30 gündür paramla rezillik yaşadım yaşamaya da devam ediyorum kasayı bu gün teslim aldım ve bu süreç içerisinde 3 kez servise gidip gelmiş vatanın servis notlarına göre...
hocam denetim masasından ethernet kısmını atarmısın kaç yazıyor orda

Top Bottom