Şampiyon kim olacak? FB 6-0 İST / KNY 0-3 GS

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
İstediğiniz kadar şampiyon olun haram kupalar sizindir nede olsa seversiniz :)

😂 Kanka siz kendinizi kandirionuz yok şike yok feto sonra niye 10 yıldır şampiyon değiliz surda 5 fenerli bir benle baş edemionuz çünkü bir basariniz yok ovunebileceginiz bişey yok kozunuz yok ayrıca ben saldirmiyorum senin gibi kendi takımımı savunuyorum 2/0 hayırlı olsun 😂😂
haksız bir şekilde başarmıyoruz en azından

Son düzenleme:
annesi 10 tıl önce fetullah gülenin sohbetlerini dinloyordu gelmiş burada laf yapıyor NOFQWNGOIQGBIAOBSGSA
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

AYNEN ÖYLE GURURSUZ BAŞARALI DEĞİLİZ EN AZINDAN
Ss aldım

annesi 10 tıl önce fetullah gülenin sohbetlerini dinloyordu gelmiş burada laf yapıyor NOFQWNGOIQGBIAOBSGSA

AYNEN ÖYLE GURURSUZ BAŞARALI DEĞİLİZ EN AZINDAN
Yarın haber gelir

ulkenın sorunu bu işte gs sampıyon olsa nolacak fb sampıyon olsa nolacak şurda birbirinizin hakkına giriyosunuz

😂 Kanka siz kendinizi kandirionuz yok şike yok feto sonra niye 10 yıldır şampiyon değiliz surda 5 fenerli bir benle baş edemionuz çünkü bir basariniz yok ovunebileceginiz bişey yok kozunuz yok ayrıca ben saldirmiyorum senin gibi kendi takımımı savunuyorum 2/0 hayırlı olsun 😂😂
Desteklenmeyin bakalım nolacak o kadar rakip ceza sahasından çıkmıyoruz siz yerden kalkmadan bizim kadar penaltı aldınız.

Uygunsuz Dil & Küfürlü Paylaşım

AYNEN ÖYLE GURURSUZ BAŞARıLI DEĞİLİZ EN AZINDAN
Bunun gibi tipsiz veletleri bu grupta görmeyeceğiz yarın hatta guzelbir para ödeyecek bana küfürlerinden dolayi mzdnmdkskd

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri