Kürşat Bey
80+ Titanium
- Reaksiyon skoru
- 15,981
Tebrikler çocuklar ayaklarınıza sağlık haklı bir şampiyonluk aldınız
Aynı takıma puan kaybedince zortladınız :dKücük takım bulunca gesem
Kanka anneme laf etti ondan dedim yediremeyince sana diyor muyum kaçak diyeKücük takım bulunca gesem
haksız bir şekilde başarmıyoruz en azındanKanka siz kendinizi kandirionuz yok şike yok feto sonra niye 10 yıldır şampiyon değiliz surda 5 fenerli bir benle baş edemionuz çünkü bir basariniz yok ovunebileceginiz bişey yok kozunuz yok ayrıca ben saldirmiyorum senin gibi kendi takımımı savunuyorum 2/0 hayırlı olsun
![]()
Gururlu basarisizlik anladimhaksız bir şekilde başarmıyoruz en azından
annesi 10 tıl önce f*tull*h g*len*n sohbetlerini dinloyordu gelmiş burada laf yapıyor NOFQWNGOIQGBIAOBSGSAKanka anneme laf etti ondan dedim yediremeyince sana diyor muyum kaçak diye
AYNEN ÖYLE GURURSUZ BAŞARıLI DEĞİLİZ EN AZINDANGururlu basarisizlik anladim
Ss aldımannesi 10 tıl önce fetullah gülenin sohbetlerini dinloyordu gelmiş burada laf yapıyor NOFQWNGOIQGBIAOBSGSA
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
AYNEN ÖYLE GURURSUZ BAŞARALI DEĞİLİZ EN AZINDAN
Yarın haber gelirannesi 10 tıl önce fetullah gülenin sohbetlerini dinloyordu gelmiş burada laf yapıyor NOFQWNGOIQGBIAOBSGSA
AYNEN ÖYLE GURURSUZ BAŞARALI DEĞİLİZ EN AZINDAN
alabilirsin benlik sıkıntı yokSs aldım
Yarın haber gelir
Şizofreni varmı acaba ?Kanka anneme laf etti ondan dedim yediremeyince sana diyor muyum kaçak diye
Desteklenmeyin bakalım nolacak o kadar rakip ceza sahasından çıkmıyoruz siz yerden kalkmadan bizim kadar penaltı aldınız.Kanka siz kendinizi kandirionuz yok şike yok feto sonra niye 10 yıldır şampiyon değiliz surda 5 fenerli bir benle baş edemionuz çünkü bir basariniz yok ovunebileceginiz bişey yok kozunuz yok ayrıca ben saldirmiyorum senin gibi kendi takımımı savunuyorum 2/0 hayırlı olsun
![]()
Bunun gibi tipsiz veletleri bu grupta görmeyeceğiz yarın hatta guzelbir para ödeyecek bana küfürlerinden dolayi mzdnmdkskdannesi 10 tıl önce fetullah gülenin sohbetlerini dinloyordu gelmiş burada laf yapıyor NOFQWNGOIQGBIAOBSGSA
AYNEN ÖYLE GURURSUZ BAŞARıLI DEĞİLİZ EN AZINDAN