Şampiyon kim olacak? FB 6-0 İST / KNY 0-3 GS

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Kimse durduk yere gelip annene bir şey demez yolda yürürken adamı durdurup neden annesine bir şey diyeyim kışkırtırsan sinirlenir der buda cezaya girmez.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben sana bir şey demiyorum ama yazıların çok çocukca.
Sinirlenirsen der mi ben sinirlenip anana soveyim mi senin misal

İmalı anlamışsın sen git kitap oku ve ders al anlamında.
Kardeş hadi işine hadi uzatma olaydada karışma

Hakim tarafından dediklerim kışkırtıcı sayılırsa ve ettiysen ufak ceza ile gönderirler ama bulunmaz ise güzel bir ceza yeme ihtimalin var ama benim kışkırtıcı bir yazım yok sen çok meraklısın sanırım sövüp saymaya.

Hakim tarafından dediklerim kışkırtıcı sayılırsa ve ettiysen ufak ceza ile gönderirler ama bulunmaz ise güzel bir ceza yeme ihtimalin var ama benim kışkırtıcı bir yazım yok sen çok meraklısın sanırım sövüp saymaya.
Lan bana mı anlatiosun hukuk okudum ben 😂

Millete laf atıp olaya karışma demen saçma olur ya lafı ortaya atmazsın ya da es geçersin.

uzatan sensin annene hakaret etmedim dava açacağım felan diyorsun
arkadaşında dediği gibi bundan 10 tıl önce fetllah gülenin sohbetleri bazı kanallarda vardı ve ayrıca fetullah gülen 10 yıl önce fetöcü olarak anlmıyordu
bana tipsiz velet diye hakaret eden sensin?

Ben sovmeden sizi hepinizi burda cildirttim takımımı savunarak biri anneme laf etti digeride onu savunuyot 😂

Çokda hukuk okuyan birine benzemiyorsun bu yazı ile katip olamazsın haberin olsun.
Yarın kankandan haber alırsın

Ben sovmeden sizi hepinizi burda cildirttim takımımı savunarak biri anneme laf etti digeride onu savunuyot 😂

Yarın kabkandan haber alırsın
Kışkırtıcı bu mesela sövsem kışkırtıldığım için ve hakaret edildiği için ceza alan sen olursun.

uzatan sensin annene hakaret etmedim dava açacağım felan diyorsun
arkadaşında dediği gibi bundan 10 tıl önce fetllah gülenin sohbetleri bazı kanallarda vardı ve ayrıca fetullah gülen 10 yıl önce fetöcü olarak anlmıyordu
bana tipsiz velet diye hakaret eden sensin?
Bak ! Aklımla oynama benim senin ne anlamda dediğini burda hepimiz gayet iyi biliyoruz

Yarın kankandan haber alırsın
Hadi kardeşim işine millete laf atıp sonra sen karışma diyorsun çok garip.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri