Turkcell bayiiden sıfır iphone alınır mı?

Kaasvgn7

80+
Reaksiyon skoru
16
Arkadaşlar herkese selamlar. İphone12 almak için 2 3 gündür teknomarketlere bakıyordum fakat 28 29 civarı arasıydı. Burada bir telefoncu var turkcell bayii. 26500e sıfır şekilde satıyor. Sizce alınır mı? Sonuçta normal bir telefoncu değil. Onlara ben de çok güvenemiyorum.

Arkadaşlar herkese selamlar. İphone12 almak için 2 3 gündür teknomarketlere bakıyordum fakat 28 29 civarı arasıydı. Burada bir telefoncu var turkcell bayii. 26500e sıfır şekilde satıyor. Sizce alınır mı? Sonuçta normal bir telefoncu değil. Onlara ben de çok güvenemiyorum.
Güvenmem şahsen. İnternetten al.

Bence güvenilmez. Turkcellin kendisi olsa olabilirdi. Bu arada D&R da 128 Gb modeli 27bin.

alacaksan ordaki sarj aletleri hep çakma oluyor apple nin sitesinden al eğer tanıdığın bir bayi yoksa alabilirsin istersen internettende alabilirsin ama gözünle görerek almak bi tık daha iyi bence

Bence güvenilmez. Turkcellin kendisi olsa olabilirdi. Bu arada D&R da 128 Gb modeli 27bin.
hocam görerek almak istiyorum. bir sıkıntı çıktığında (daha önce çok yaşadım) çok fazla bekleme süresi oluyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

gerçekten bayiyse güvenilir
bayii hocam

alacaksan ordaki sarj aletleri hep çakma oluyor apple nin sitesinden al eğer tanıdığın bir bayi yoksa alabilirsin istersen internettende alabilirsin ama gözünle görerek almak bi tık daha iyi bence
şarj aletini vatandan falan alırım hocam onun fiyatı sabit oluyor zaten.

hocam görerek almak istiyorum. bir sıkıntı çıktığında (daha önce çok yaşadım) çok fazla bekleme süresi oluyor.

bayii hocam

biz aldığımız zaman türk telekom bayii di orda 400tl ye de sarj aleti vardı 700 e de orjinal gibi yapıyorlar bazı çakmaları

Direkt ''Turkcell'' şubesi ise tamamen bence mantıklı olabilir.
O tarz bayiler ara ara indirim yaparlar eldekileri stokları eritme maksatlı.
Tabi ürünü almadan bi kutusunu vb. kontrol et sıfır olduğundan ve imesinin de sorunsuz olduğundan emin ol.
hocam direkt turkcell ana bayiisi değil. ama telefon veya herhangi bir ürünü ipadden turkcell pasaj üzerinden sipariş edip getirtiyor.

biz aldığımız zaman türk telekom bayii di orda 400tl ye de sarj aleti vardı 700 e de orjinal gibi yapıyorlar bazı çakmaları
yok hocam mediamarkt veya vatandan alacağım

bayii hocam

Yani D&R Amazon Hepsiburada vs gibi yerlerden alırsan kapalı kutu gelecek zaten ne gibi sorun olabilir ki.

Amazon dan al geç bayi vs. hiç bulaşma. Bir sorun yaşarsan çok uğraşırsın.

hocam direkt turkcell ana bayiisi değil. ama telefon veya herhangi bir ürünü ipadden turkcell pasaj üzerinden sipariş edip getirtiyor.

yok hocam mediamarkt veya vatandan alacağım
Sorun yok pasaj da güvenilir eğer direk turkcelin kendi satıcısından tedarik ediyorsa.
Karar senin diğer sitelerde de ucuzlar indirimler oluyor mediamarkt , teknosa gibi yerlerde de.

Sorun yok pasaj da güvenilir eğer direk turkcelin kendi satıcısından tedarik ediyorsa.
Karar senin diğer sitelerde de ucuzlar indirimler oluyor mediamarkt , teknosa gibi yerlerde de.
aynen pasajda turkcellin kendi satıcısından tedarik ediyor. daha önce de aynı yerden xiaomi note 11 pro almıştım. oradan aldığını kendim gördüm yani. valla hocam 1 aydır falan bekliyorum ama hiç denk gelmedi indirim. telefon da artık haakın rahmetine kavuşmak üzere idare etmiyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,172,788
Üyeler
186,242
Son üye
oyun1234
Geri