70 75 derece ekran kartı sıcaklığı normal mi

İntel.

80+
Reaksiyon skoru
42
Oyun Oynarken ekran kartı sıcaklığı 75 70 derece ve fazla ses çıkarıyor bişe olurmu

Oyun Oynarken ekran kartı sıcaklığı 75 70 derece ve fazla ses çıkarıyor bişe olurmu
Kartının ufak temizliğe ve bakıma ihtiyacı var ama 70 75 derece ekran kartı için çok bir sıcaklık değil. Uğraşmak yapmak istemiyorsan kullanabilirsin bu şekilde. Bir şey olmaz.

Bakımı yapılmadıysa yapın.Onun dışı birşeye ihtiyacı yok.

Kartının ufak temizliğe ve bakıma ihtiyacı var ama 70 75 derece ekran kartı için çok bir sıcaklık değil. Uğraşmak yapmak istemiyorsan kullanabilirsin bu şekilde. Bir şey olmaz.
benim laptopta 80 görüyor ekran kartı termal macun yeni değişti kryounaout ile ama böyle sorun olur mu
eskiden 85 86 görüyodu

benim laptopta 80 görüyor ekran kartı termal macun yeni değişti kryounaout ile ama böyle sorun olur mu
eskiden 85 86 görüyodu
Hayır bir sorun olmaz güzel değer.

eskiden 85 86 görüyodu
Laptoplar ayrı onların 90a kadar yolu var

Yeni İşlemciye geçince sıcaklık artı eski işlemcide düşük fps alıyodum gpu sıcaklığı düşüktü şimdi yeni işlemcide fps artışı olunca büyük ihtimal ondan dolayı sıcaklık artı

Tamamdır halletim :D ekran kartı kablosunu değiştirdim 62 derece Oldu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,163,316
Üyeler
184,770
Son üye
leosdas
Geri