15 tane felan lazım 250x15, 3750tl iyi para yok mu şöyle 50-100 liraya bir şey acaba tek renk felan yansa da olur.Coolmoon rgb dönüştürücü alabilirsin n11 üzerinden kuponla 200 civarına geliyor
![]()
CoolMoon AR-1 5V 3Pin ARGB LED Kontrol Cihazı - Sata 15 Pin Güç - RGB Fan Şerit Led Denetleyici Fiyatları ve Özellikleri
CoolMoon AR-1 5V 3Pin ARGB LED Kontrol Cihazı - Sata 15 Pin Güç - RGB Fan Şerit Led Denetleyici en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.www.n11.com
en ucuz yollu çözüm bu sanırım ben de baya araştırmıştım anca bunu bulabildim15 tane felan lazım 250x15, 3750tl iyi para yok mu şöyle 50-100 liraya bir şey acaba tek renk felan yansa da olur.
Daha ucuza bulman zor. Bu konuda çok bilgili değilim ancak bütün fanların kablosunu birleştirip tek adaptöre bağlasan bir ihtimal çalışabilir.15 tane felan lazım 250x15, 3750tl iyi para yok mu şöyle 50-100 liraya bir şey acaba tek renk felan yansa da olur.
Ayrı kasalar olacağı için o imkansız da mecbur alıcam gibi baktım aliexpres'e felan da çok farklı değil fiyatlar.Daha ucuza bulman zor. Bu konuda çok bilgili değilim ancak bütün fanların kablosunu birleştirip tek adaptöre bağlasan bir ihtimal çalışabilir.
O parayı ona vereceğine bence üstüne biraz daha ekle yeni anakart al zaten arada uçurum denecek bir farkda yok gibi.Ayrı kasalar olacağı için o imkansız da mecbur alıcam gibi baktım aliexpres'e felan da çok farklı değil fiyatlar.
Fanlar da 3pin argb var yani demiAyrı kasalar olacağı için o imkansız da mecbur alıcam gibi baktım aliexpres'e felan da çok farklı değil fiyatlar.
Aynen fan çalışıyor led için 3 pin kontrolcü alıcam .Fanlar da 3pin argb var yani demi
Onun için bir argb kontrolcu alirsin komandasiyla birlikte işini cozer
Anakart var satamam zaten 15 tane sat yenisini al uzun iş. Kontrolcü tek seçenek gibi duruyor. Şu anakartlara 3 pin koymuyorlar ya helal olsun güzel satış stratejisiO parayı ona vereceğine bence üstüne biraz daha ekle yeni anakart al zaten arada uçurum denecek bir farkda yok gibi.
Kaderdir bu. Yapacak bir şey yok alın kontrolcü.Aynen fan çalışıyor led için 3 pin kontrolcü alıcam .
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Anakart var satamam zaten 15 tane sat yenisini al uzun iş. Kontrolcü tek seçenek gibi duruyor. Şu anakartlara 3 pin koymuyorlar ya helal olsun güzel satış stratejisi
Başka kaçarı yok15 farklı bilgisayara soğutucu aldım şu geçen paylaşılan rampage soğutucu belki görmüşsündür kasalara monte edicem.