Mortal Kombat 11 79.99TL alınır mı

Genesyss

80+
Reaksiyon skoru
69
Bütçe
80
Arkadaşlar merhaba kabasakal Online üzerinde MK11 Steam key olarak 79.99 TL'ye satılıyor sizce bu oyun alınır mı? Yoksa bu paraya daha iyi oyun alınır mı?(kabasakal kendisi satıyor başka bir satıcı değil)

Arkadaşlar merhaba kabasakal Online üzerinde MK11 Steam key olarak 79.99 TL'ye satılıyor sizce bu oyun alınır mı? Yoksa bu paraya daha iyi oyun alınır mı?(kabasakal kendisi satıyor başka bir satıcı değil)
80 TL bişey değil artık ve mortal kombat gibi bir oyuna deger

daha iyi oyunlar elbet tercihe göre vardır, arkadaşınla beraber alırsan alınır çok keyifli oyun da bizi sarmamıştı çok tercih meselesi fiyatı iyi ama

Alınır. Biricisi 80 TL bir şey değil. İkincisi, MK1'den sonra MK11 nimet zaten.

Alınır. Biricisi 80 TL bir şey değil. İkincisi, MK1'den sonra MK11 nimet zaten.
bu paraya birdaha zor bulursun alasın varsa kaçırma
daha iyi oyunlar elbet tercihe göre vardır, arkadaşınla beraber alırsan alınır çok keyifli oyun da bizi sarmamıştı çok tercih meselesi fiyatı iyi ama
80 TL bişey değil artık ve mortal kombat gibi bir oyuna deger
hemen alıyorum arkadaşlar saolun oyunun steam deki 50 dolarlık fiyatını görünce aklımı kaybettim(!)

Çektim bende eyvallah tek sıkıntım 45mbs hız ile 109,5 GB kaç saatte indirim 🤣
1716833234116.png

hangi oyun platformunda satılıyor o fiyata

Mortal kombat serisini rekabetçi olarak oynayan biriyim ben. Kol, klavye kırdırır bu oyun. Arkadaşlarla eğlencesine oynanacaksa alınır. MK 1 rezalet bir oyun olduğu için mk 11 oyuncuları devam ediyor çok ölü değil oyun maç buluyor. MK 1 alma niyeti olan varsa da almasın. Düşünmeden move spamlayanları bu kadar ödüllendiren bir oyun olamaz.

Mortal kombat serisini rekabetçi olarak oynayan biriyim ben. Kol, klavye kırdırır bu oyun. Arkadaşlarla eğlencesine oynanacaksa alınır. MK 1 rezalet bir oyun olduğu için mk 11 oyuncuları devam ediyor çok ölü değil oyun maç buluyor. MK 1 alma niyeti olan varsa da almasın. Düşünmeden move spamlayanları bu kadar ödüllendiren bir oyun olamaz.

Oyun tutmadığı için bir haftalık bedava erişim vermişlerdi. Sonuç değişmedi. Ben Türkiye'den satışı kalktığı dönemde 500 TL'ye başka bir Steam sayfasında bulduğum için o telaşla hemen almıştım. Almaz olaydım. Oyun her anlamda resmen geriye gitmiş. MK11, MK1'den sonra çıkmış sanki.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,175,755
Üyeler
186,671
Son üye
safka242
Geri