Kürşat Bey
80+ Titanium
- Reaksiyon skoru
- 16,037
3 adet combo sistem varmış yine RTX olur bence 4070 filan da bekliyorum sistem alacak varsa bence baksın belki işinize yarar sistemler olabilir.
O başka bu başka knka bugün yayında sistemler birde hediyesi varBenzer Bir Konu Açmıştın Hocam Sanki ?![]()
Burası vatan değil itopyaAlamıyoruz ki hemen kapıyor akbabalar
Powerboostları görünce itopya olduğu anlaşılıyorBurası vatan değil itopyamağaza satışı yok
şu lavuğun diye başlıyor gibi duydum levo reis3 adet combo sistem varmış yine RTX olur bence 4070 filan da bekliyorum sistem alacak varsa bence baksın belki işinize yarar sistemler olabilir.
Adam kendine mi sallamışşu lavuğun diye başlıyor gibi duydum levo reis![]()
hocam 3. kez açtım şimdi gene öyle gibi geliyor kulağaAdam kendine mi sallamışne adamsın
keşke vatan olsa kardeşim 100 stoktan daha fazla sistem yapamıyorlar fiyatlar zaten belli bi de üstüne bitfenix alırsınBurası vatan değil itopyamağaza satışı yok
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Gecenki bana çıkmadı umarım bu sefer çıkar çıkarsa forumdan biriyle yemek yicem masraflar bana ait![]()
Vatan elindeki çürük elmaları verdi millette kimsenin haberi yokkeşke vatan olsa kardeşim 100 stoktan daha fazla sistem yapamıyorlar fiyatlar zaten belli bi de üstüne bitfenix alırsın)
Anladım Hocam .O başka bu başka knka bugün yayında sistemler birde hediyesi var
3 adet combo sistem varmış yine RTX olur bence 4070 filan da bekliyorum sistem alacak varsa bence baksın belki işinize yarar sistemler olabilir.