Connex
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 431
yarın daha iyisi gelirse gaming gecesindeAl montaj yaptırma 14 gün iade süreci var nasıl olsa
montaj olmaz ise mi iade oluyor
yarın daha iyisi gelirse gaming gecesindeAl montaj yaptırma 14 gün iade süreci var nasıl olsa
Montajlı iade alırlar mı bilmiyorum ama montajsız daha garanti gibi gözüküyoryarın daha iyisi gelirse gaming gecesinde
montaj olmaz ise mi iade oluyor
hemen gondermıyorlar ztn dimiMontajlı iade alırlar mı bilmiyorum ama montajsız daha garanti gibi gözüküyor
Goattaki 4060ti lar kimki 26.300 tl ye 4060ti 16gb 7500f 1tb ssdli sistem aldım şimdi bunu aldım hangisini kullansam kararsızımBişey diyim mi vatan PC bu influencer lari örnek alıp daha iyisini yapmaya başladı stoklar bol demek ki ellerinde
Goat 4060ti dan daha iyi olmuş bu yeni sistemler Goat da 4070 süper iyiydi bir tek zaten
Bunu kullanGoattaki 4060ti lar kimki 26.300 TL ye 4060ti 16gb 7500f 1tb ssdli sistem aldım şimdi bunu aldım hangisini kullansam kararsızım
Ortalama 2 İş Gününde Kargolanır. Böyle yazıyorhemen gondermıyorlar ztn dimi
Onay geldi çökün. Şimdi soru geliyor sende daha iyisi gelir mi?bedava
Bu arada o çok daha kazancliymis.Oha lan çok ucuz. Ben sadece RTX 4060 Ti ile Ryzen 5 5600'ü 17.000 TL'ye almıştım Şubat'ta.
Sadece işlemci ve ekran kartı.Onay geldi çökün. Şimdi soru geliyor sende daha iyisi gelir mi?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bu arada o çok daha kazancliymis.
Vatan 1 2 senedir böyle zaten biri sistem çıkarıyordu aynı sistem daha ucuza denk geliyordu. Stokları eskiden azdı şimdi bol bol sunuyor.Bişey diyim mi vatan PC bu influencer lari örnek alıp daha iyisini yapmaya başladı stoklar bol demek ki ellerinde incehesap da başlarsa şaşırmayınAbdullah in sisteminden sonra vatanı takip edin benden demesi
Goat 4060ti dan daha iyi olmuş bu yeni sistemler Goat da 4070 süper iyiydi bir tek zaten
Neyyyy ssjshdjs sistem sandımSadece işlemci ve ekran kartı.