- Reaksiyon skoru
- 699
S24 FİYATI 34 K BUNU MU ALSAM
YOKSA 28 K YA S23 MÜ ALMALIYIM?
FARKLLI BİR TELEFON ÖNERİSİ DE OLUR NEDENLERİYLE VE FİYATIYLA BERABER TEŞEKKÜRLER
ben güncelleme desteği güncellik olsun dedim s24+ aldım mesela pişman değilim 2. ayımıza girdik
FARKLLI BİR TELEFON ÖNERİSİ DE OLUR NEDENLERİYLE VE FİYATIYLA BERABER TEŞEKKÜRLER
bana da öyle geliyor ya s24 plus harika duran bir telefon. ama s23 ün üstüne 12 k paraya değer mi acaba bide 7 sene güncelleme desteği çok çekici geliyor. Uzun ömürlü olacağı anlamına geliyor bir neviS24 alacağına 6K daha koy S24 Plus al. Plus alamıyorsan S23 al geç. S24'ün bir olayı yok.
Hocam ısınma sorunu var mı bu exynos serisinde s20fe exynoslar ateş atıyordu ondan soruyorum.S24 alacağına 6K daha koy S24 Plus al. Plus alamıyorsan S23 al geç. S24'ün bir olayı yok.
s24+ kullanıyorum 2. aya girdim gayet güzel yani ısınma sorunu felan yaşamıyorum bazen 2 saat reels izlediğim oluyor sarj olurken de dikkat etim ısınmıyor ama oyun ws oynamadım o yönden bilmiyorum.bana da öyle geliyor ya s24 plus harika duran bir telefon. ama s23 ün üstüne 12 k paraya değer mi acaba bide 7 sene güncelleme desteği çok çekici geliyor. Uzun ömürlü olacağı anlamına geliyor bir nevi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Exynos 2400 lü s24 PLUS mu yoksa Snapdragon gen 2 li s23 mü ? Exynosta halen ısınma sorunu var mı ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam ısınma sorunu var mı bu exynos serisinde s20fe exynoslar ateş atıyordu ondan soruyorum.
ne kadara satın almıştın hocam ? Önceki telefonun neydi? Neden s24+ tercih ettin ?s24+ kullanıyorum 2. aya girdim gayet güzel yani ısınma sorunu felan yaşamıyorum bazen 2 saat reels izlediğim oluyor sarj olurken de dikkat etim ısınmıyor ama oyun ws oynamadım o yönden bilmiyorum.
Düz s24 alınmaz Exynos işlemciyle geliyor S23 te SD işlemci var daha verimli çalışacaktır
Düz değil s24 plus başlık düzenlenmiyorDüz s24 alınmaz Exynos işlemciyle geliyor S23 te SD işlemci var daha verimli çalışacaktır
Yinede Exynos işlemciye sahip Snapdragon işlemcilere yönel derimDüz değil s24 plus başlık düzenlenmiyor
Dostum ben 40k ya aldım geçtiğim telefon ıphone 7 idi ıphone 15pro ws para yetmediği için güncellik açısından s24+ tercih ettim. Bir nevi çağ atladım ama bütçe meselesi bütçem kurtarsa 15 pro dan devam ederdim netne kadara satın almıştın hocam ? Önceki telefonun neydi? Neden s24+ tercih ettin ?