Yardım S24 MÜ S23 MÜ Fiyata göre

S23 almalısın bence kameraları birebir aynı diye biliyorum yanlış bilgi vermeyim ama o fiyat farkına hiç değmez bence s23 al

S24 alacağına 6K daha koy S24 Plus al. Plus alamıyorsan S23 al geç. S24'ün bir olayı yok.

Bazıları exynos işlemci olduğu için s24 önermiyor ama bence 7 yıl güncelleme desteği gibi bişi varken s24 alınır
Aradaki 6k fazla bi para ise sizin için s23 de üzmez bence çok bi farkları yok tek fark güncelleme desteği (256gb alın mümkünse)

ben güncelleme desteği güncellik olsun dedim s24+ aldım mesela pişman değilim 2. ayımıza girdik :)

S24 alacağına 6K daha koy S24 Plus al. Plus alamıyorsan S23 al geç. S24'ün bir olayı yok.
bana da öyle geliyor ya s24 plus harika duran bir telefon. ama s23 ün üstüne 12 k paraya değer mi acaba bide 7 sene güncelleme desteği çok çekici geliyor. Uzun ömürlü olacağı anlamına geliyor bir nevi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Exynos 2400 lü s24 PLUS mu yoksa Snapdragon gen 2 li s23 mü ? Exynosta halen ısınma sorunu var mı ?

Hocam ısınma sorunu var mı bu exynos serisinde s20fe exynoslar ateş atıyordu ondan soruyorum.

bana da öyle geliyor ya s24 plus harika duran bir telefon. ama s23 ün üstüne 12 k paraya değer mi acaba bide 7 sene güncelleme desteği çok çekici geliyor. Uzun ömürlü olacağı anlamına geliyor bir nevi

Exynos 2400 lü s24 PLUS mu yoksa Snapdragon gen 2 li s23 mü ? Exynosta halen ısınma sorunu var mı ?

Hocam ısınma sorunu var mı bu exynos serisinde s20fe exynoslar ateş atıyordu ondan soruyorum.
s24+ kullanıyorum 2. aya girdim gayet güzel yani ısınma sorunu felan yaşamıyorum bazen 2 saat reels izlediğim oluyor sarj olurken de dikkat etim ısınmıyor ama oyun ws oynamadım o yönden bilmiyorum.

s24+ kullanıyorum 2. aya girdim gayet güzel yani ısınma sorunu felan yaşamıyorum bazen 2 saat reels izlediğim oluyor sarj olurken de dikkat etim ısınmıyor ama oyun ws oynamadım o yönden bilmiyorum.
ne kadara satın almıştın hocam ? Önceki telefonun neydi? Neden s24+ tercih ettin ?

Düz s24 alınmaz Exynos işlemciyle geliyor S23 te SD işlemci var daha verimli çalışacaktır

ne kadara satın almıştın hocam ? Önceki telefonun neydi? Neden s24+ tercih ettin ?
Dostum ben 40k ya aldım geçtiğim telefon ıphone 7 idi ıphone 15pro ws para yetmediği için güncellik açısından s24+ tercih ettim. Bir nevi çağ atladım ama bütçe meselesi bütçem kurtarsa 15 pro dan devam ederdim net :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,173,912
Üyeler
186,409
Son üye
Qier
Geri