Buğrahan Mert
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 2,449
Beyler kardeşim baya çin merkezli emilator ve onunla beraber otomatik inen virüs programı yüklenmişti denetim masasından sildim ve malwarebyte yükledim taradı 9 tane tehlikeli yazılım fln buldu işte karantinaya aldım cs açtım 22 el sonra otomatik kapandı pc
Pc sorunluydu masaya fln çarpınca yeniden başlıyordu ama bunda temas olmadı ve sadece kapandı yeniden açmayı denediğimde açamadım psu kapatıp denedim birkaç kere açıldı ve yine gitti bu sefer camını söküp parçaları kablolarıyla oynadım çalıştı yime gitti
Çalışırken denedim anakart kablosuna dokunduğumda gitti iyice taktım ki zaten takılıydı açıldı ve yine gitti neden olabilir virüs mü kablo mu psu mu bilemedim ne denediysem olmadı
Böyle bir şey oldu acil yardım
@Mehmet Yılmaz çevrimiçiymişsin bakabilir misin ?
@DonanımFikir
@Abdullah Hacıgül
Noluyo herkes cevrimici oldu bir anda
Pc sorunluydu masaya fln çarpınca yeniden başlıyordu ama bunda temas olmadı ve sadece kapandı yeniden açmayı denediğimde açamadım psu kapatıp denedim birkaç kere açıldı ve yine gitti bu sefer camını söküp parçaları kablolarıyla oynadım çalıştı yime gitti
Çalışırken denedim anakart kablosuna dokunduğumda gitti iyice taktım ki zaten takılıydı açıldı ve yine gitti neden olabilir virüs mü kablo mu psu mu bilemedim ne denediysem olmadı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Böyle bir şey oldu acil yardım
@Mehmet Yılmaz çevrimiçiymişsin bakabilir misin ?
@DonanımFikir
@Abdullah Hacıgül
Noluyo herkes cevrimici oldu bir anda
Son düzenleme: