Hocam zaten düşünüyorum ama daha iyi bi klavye olabilir diye düşündümHocam bana sorarsan suki güzel klavye
Hocam güzel klavye fakar alabileceğim şekilde sadece amazonda var ve pek güvenmiyorum yurtdışı siparişleredierya dk61se
Hocam malum sarı siteden hyperx ler var bak onlarA suki den. Daha iyidirHocam zaten düşünüyorum ama daha iyi bi klavye olabilir diye düşündüm
Hocam malum sarı siteden hyperx ler var bak onlarA suki den. Daha iyidir
Evet zaten hyper xle gp karşılaştırılamaz ama şuan ikinci elde şehrimde adam akıllı klavye yokHocam malum sarı siteden hyperx ler var bak onlarA suki den. Daha iyidir
Param güvende diye bişey varEvet zaten hyper xle gp karşılaştırılamaz ama şuan ikinci elde şehrimde adam akıllı klavye yok
Güvenmiyosanda akraban fln varsa orada rica et kargolasınlarParam güvende diye bişey var
Ne yazık ki dışarı sehirlerden tanıdığım yokParam güvende diye bişey var
Post automatically merged:
Güvenmiyosanda akraban fln varsa orada rica et kargolasınlar
Sen yine bi bak sarı siteye yada letgo yaNe yazık ki dışarı sehirlerden tanıdığım yok
Gamepower'den uzak durun. Bu bütçede AliExpress'den z686 alabilirsiniz. Xpg de fena durmuyor.1000 TL bütçem var çok az oynatabilirim ve % 60 klavye arıyorum aklımda iki üç tane seçeneke var ama emin olamadım sizin önerebileceğiniz klavye varmı?
Benim düşündüklerin
1-Gamepower suki
2-xpg sumooner mini
3-Ajazz AK680
Bakarım hocam teşekkür ederim ama sanmıyorum oradan alacağımıSen yine bi bak sarı siteye yada letgo ya
E-yooso markası güvenilir mi? peki hocam herhangi bi sorun yaşatırmı?Gamepower'den uzak durun. Bu bütçede AliExpress'den z686 alabilirsiniz. Xpg de fena durmuyor.