Kardeşim uzun zamandır kullanıyor. Her türlü oyunu da oynar. Hiç şikayet ettiğini görmedim. Yeni çıkan bir ürün / sürüm hakkında illa ki bir sorunlu ya da bozuk efsanesi türetilir. Yazılı olmayan kural.aynen bozuk değildi nereden biliyorsun bozuk olup olmadıgını kaç kere win 11 kullandın
Win 11 hiçbir zaman bozuk değildi. Sadece stabilizasyon sorunları vardı bazı yerlerinde ama giderildi. Bozuk bir sistemi neden çıkartsinlar. İlk çıktığı yıllardan beri kurup kullanan birisiyim. İlk zamanlarında oyunalrda fps düşüşü yaşamıştım ama şuan hiçbir sorun olduğunu görmedim.10 dan 11 e geçicem mecburi desteğin cekilmesine daha var ama düzeldiyse sımdiden geçeyim diyorum fps durumları nasıl hala ram kullanımı cokmu yüksek eski oyunlarda sorun varmı ya da oyunları modlarken sorun yapıyormu
6 aydır kullanıyorum hiçbir sıkıntı yaşamadım10 dan 11 e geçicem mecburi desteğin cekilmesine daha var ama düzeldiyse sımdiden geçeyim diyorum fps durumları nasıl hala ram kullanımı cokmu yüksek eski oyunlarda sorun varmı ya da oyunları modlarken sorun yapıyormu
aynen bozuk değildi nereden biliyorsun bozuk olup olmadıgını kaç kere win 11 kullandın
Halen animasyon hataları devam ediyor ....hiçbir zaman bozuk değildisorun yok geç
beta sürümünden beri kullanıyorum beta sürümünde fazla sorun vardı çıktığı vakitte ben herhangi bir sorun göremedim insanlar sadece windows 10a alıştığı için windows 11e geçmemek için ön yargılı davranıyorlar ama bence windows 11 gayet stabil ve çok güzel bir işletim sistemi10 dan 11 e geçicem mecburi desteğin cekilmesine daha var ama düzeldiyse sımdiden geçeyim diyorum fps durumları nasıl hala ram kullanımı cokmu yüksek eski oyunlarda sorun varmı ya da oyunları modlarken sorun yapıyormu