Hangi Kasa Seçilmeli Sizce?

Ciddi yayın işiyle falan uğraşıyorsan ti versiyonun o alanda bı avantajı vardı diye hatırlıyorum yoksa alttaki daha alınası bence

ilk kasa : https://www.gaming.gen.tr/urun/4647...16-gb-16gb-ram-1tb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/

ikinci kasa : https://www.gaming.gen.tr/urun/4138...2gb-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/

iki sistemde karar kıldım. Sizce 4070ti super ile normal super arasında 8k lık fark var mııdır?
4070 Super li normal olan daha cazip. 8K ya değecek bir fark yok. 4070 Super li normal olanı alıp işlemciyi 7800X3D olarak özelleştirsen iki sistem arasındaki oynayacak FPS farkını 5 e katlar üzerine ekler.

4070 Super li normal olan daha cazip. 8K ya değecek bir fark yok. 4070 Super li normal olanı alıp işlemciyi 7800X3D olarak özelleştirsen iki sistem arasındaki oynayacak FPS farkını 5 e katlar üzerine ekler.
Nasıl olur boyle?

Ekler

• resim_2024-06-05_235913477.png
    resim_2024-06-05_235913477.png
    76.1 KB · Hit: 63
Nasıl olur boyle?
Çok daha iyi bir sistem buldum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

1000018006.jpg
1000018008.jpg

Özelleştirmelerin birebir aynılarını yap, ramin detayı gözükmüyor diye onu ayrı ss alıp attım.

Avantajı 2x16GB ram, 2TB SSD, içi ferah büyük kasa, 360mm sıvı soğutma, 750W güç kaynağı

Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle

Özelleştirmelerin birebir aynılarını yap, ramin detayı gözükmüyor diye onu ayrı ss alıp attım.

Avantajı 2x16GB ram, 2TB SSD, içi ferah büyük kasa, 360mm sıvı soğutma, 750W güç kaynağı

1tb yeter bana. 55kya geliyor. Tek aklımda soru işareti palit marka. Nasıl sizce? Dış görünüş olarak galax kartları çok hoş duruyor

1tb yeter bana. 55kya geliyor. Tek aklımda soru işareti palit marka. Nasıl sizce? Dış görünüş olarak galax kartları çok hoş duruyor
Palit de çok iyi markadır, Türkiye de çok popüler değil ama yurt dışında çok bilinir gönül rahatlığıyla alabilirsin

Palit de çok iyi markadır, Türkiye de çok popüler değil ama yurt dışında çok bilinir gönül rahatlığıyla alabilirsin
Peki bu sistemi alsam ileride işlemci ve ekran kartı değişikliği yapabilir miyim? Anakart uyumu vs nasıl? İlerde sorun yasamayayım. Eğer yükseltme yaparsan onda da 1-2k lık yapilabilir.

Peki bu sistemi alsam ileride işlemci ve ekran kartı değişikliği yapabilir miyim? Anakart uyumu vs nasıl? İlerde sorun yasamayayım. Eğer yükseltme yaparsan onda da 1-2k lık yapilabilir.
Yapabilirsin de, bu sistemle bana kalırsa minimum 5 sene içinde ssd, ram harici başka yükseltme ihtiyacı duymazsın

Nasıl olur boyle?
Frozen notte öneririm magic yerine

Arkadaş bütçe için max 50k dememiş miydi

Frozen notte öneririm magic yerine

Arkadaş bütçe için max 50k dememiş miydi
frozen notte ne magıc ne? bılmıyourm onları :D ve 40k nakıt var elımdekı pcyı de 15*20 ye satmayı dusunuyorum. 50k belırlemıstım ama eldekı butce 60 da olabılır. aklımda 50 alıp kalanı yemek vardı eger degerse yemem pcye yatırırım. eldeki pc kaca satılırsa + 40 k butce :D

Yapabilirsin de, bu sistemle bana kalırsa minimum 5 sene içinde ssd, ram harici başka yükseltme ihtiyacı duymazsın
sistem cok ıyı geldı bana youtube da falan parcalara baktıgımda. tek aklımda palıt kaldı. onun yerıne hersey ıyı gıbı.

Geri