Sizce Rx 580 alınır mı? ?

lordGY

80+
Reaksiyon skoru
61
Merhaba arkadaşlar yeni bir PC alacağım ve babamla her konuştuğumda geçiştiriyor. Enmalum yazın işler pek iyi değil. Galiba vazgeçmemi fln bekliyor. Fakat tek hayalim PC almak ve babamada yük olmak istemiyorum. Valorant CS2 tarzı younlar oynayacağım ağırlıklı. Bazen kafa dağıtmalık dying light fln. Sizce almaya değermidir valorantta ve CS 2 de ortalama kaç FPS verir ?

Diğer bileşenler :

İ3 13100f işlemci
1 TB SSD
16 GB ram
Kule tipi soğutucu

İşini görür rx580 yaklaşık 1 yıl kullandım. Fiyatına göre iyidir. Ama tavsiyem 2. El al. Piyasada 0 diye satılan modeller var( 0 olduklarını pek düşünmüyorum)
AAA oyunları da bazı grafik ayarlarını kısarak oynarsın. Bf1 gta5 doom vs oynatır.
Bütçeni ayarladığın zaman yazarsın yardımcı olunur.

İşini görür rx580 yaklaşık 1 yıl kullandım. Fiyatına göre iyidir. Ama tavsiyem 2. El al. Piyasada 0 diye satılan modeller var( 0 olduklarını pek düşünmüyorum)
AAA oyunları da bazı grafik ayarlarını kısarak oynarsın. Bf1 gta5 doom vs oynatır.
Mining yapılmamış olan bulması önemli mining kartı olduğu için mining yapıp yapmamış gibi satanlar var ikinci elde.

bir süre rog strix modelini kullandım , güzel karttır ama yaşlıdır , w/fps olarak kötüdür. fiyatına bağlı olarak alınır.

bir süre rog strix modelini kullandım , güzel karttır ama yaşlıdır , w/fps olarak kötüdür. fiyatına bağlı olarak alınır.
Hocam fiyat 10.000 toplam sistem. Özelleştirme ile 15k oluyor oda aylık 1500 yapıyor sizce iyi midir? ?

Merhaba arkadaşlar yeni bir PC alacağım ve babamla her konuştuğumda geçiştiriyor. Enmalum yazın işler pek iyi değil. Galiba vazgeçmemi fln bekliyor. Fakat tek hayalim PC almak ve babamada yük olmak istemiyorum. Valorant CS2 tarzı younlar oynayacağım ağırlıklı. Bazen kafa dağıtmalık dying light fln. Sizce almaya değermidir valorantta ve CS 2 de ortalama kaç FPS verir ?

Diğer bileşenler :

İ3 13100f işlemci
1 TB SSD
16 GB ram
Kule tipi soğutucu
Sistemi kaç paraya alacağın önemli. Onun dışında rx580 ile dediğin her şeyi rahatlıkla oynarsın. İşlemci ram de güzel daha ne olsun.

Hocam 4 tane ilan buldum onlarda çok kötü atabilirseniz sevinirim başka ilanlar
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sistemi kaç paraya alacağın önemli. Onun dışında rx580 ile dediğin her şeyi rahatlıkla oynarsın. İşlemci ram de güzel daha ne olsun.
Yukarda yazd hocam fiyat sizce nasıl ?

Mining yapılmamış olan bulması önemli mining kartı olduğu için mining yapıp yapmamış gibi satanlar var ikinci elde.
Mininge bulaşmamış rx580 bulmak çölde su bulmak gibi olur ama miningin hangi şartlarda yapıldığının da önemi var.
Kartları %100 performansta çalıştırıp ölmeden hemen piyasaya süren uyanıklar var bir de kartları %50 %60 performansta çalıştırıp uzun yıllardır mining yapan gruplar var.

Mining çıkması kart alınacaksa da dürüstçe mining yaptığını belirten satıcılardan alınır. Termal ped vrm korozyon durumları kontrol edilip öyle alınır.

Diğer bileşenler :

İ3 13100f işlemci
1 TB SSD
16 GB ram
Kule tipi soğutucu
valo cs için rx 580 iş görür ama diğer oyunlarda zortlar tabi işlemciyede bağlı

14k ya 2060 sistemimi monitörlü olarak sattım. İyi araştırırsan kelepir sistemler bulursun. Rx580li sistemler 8 9 k bandına bulunur. 10k dan fazla verilmez.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,914
Üyeler
184,076
Son üye
DİNCEROMER
Geri