- Konu Sahibi Konu Sahibi
Peki hocam rx 580li sistemi diyeceğim babama çok sağolun hepinizvalo cs için rx 580 iş görür ama diğer oyunlarda zortlar tabi işlemciyede bağlı
Peki hocam rx 580li sistemi diyeceğim babama çok sağolun hepinizvalo cs için rx 580 iş görür ama diğer oyunlarda zortlar tabi işlemciyede bağlı
Kule tipi fana ihtiyacın yok. İşlemcin oo kadar fazla ısınmıyor. 10k sistem iyi alabilirsin.Hocam alacağım sistem bu özelleştirmeler ile 15 oluyor. Eğer bilfiğiniz 15 kya 3060lı sistem varsa atabilirsiniz
Peki o zaman sağolunKule tipi fana ihtiyacın yok. İşlemcin oo kadar fazla ısınmıyor. 10k sistem iyi alabilirsin.
Hem bütçeni zorlamazsın sistemde iyi. Ben teşekkür ederim.Peki o zaman sağolun
Eğer tek sistem alma hakkın varsa 2.el 1660S al 4 yıl götürür seniPeki hocam rx 580li sistemi diyeceğim babama çok sağolun hepiniz
2. el pek sıcak bakmıyorum yinede sağolunEğer tek sistem alma hakkın varsa 2.el 1660S al 4 yıl götürür seni
param güvende ile alırsan hiç bir şey olmaz 1660S modeli çok mining yapılan bir kart değildir. Rx 580'e nazaran2. el pek sıcak bakmıyorum yinede sağolun
Peki bir sistem atabilir misiniz ?param güvende ile alırsan hiç bir şey olmaz 1660S modeli çok mining yapılan bir kart değildir. Rx 580'e nazaran
Ekran kart demek istedin heraldePeki bir sistem atabilir misiniz ?
Bu güzel adamla anlaş zotac üzmezPeki bir sistem atabilir misiniz ?
https://www.sahibinden.com/ilan/iki...gb-gddr6-192-bit-ekran-karti-1117275308/detayPeki bir sistem atabilir misiniz ?
Hocam bütçeax 15kDiğer bileşenler dediklerin elinde varsa 8GB max 2K'ya, öncelikli olarak Sapphire Pulse ve Nitro+, Msi Gaming X ve Rog Strix modelleri olmak üzere bir şey bul al. Miningsiz diyenler RX 580'in miningsizini rüyanızda bile göremezsiniz o derece imkansız. Ayrıca olması gereken ısı değerlerinde yapılan miningten bir şey olmaz.
Sistemi komple sıfırdan alacaksan RX 580'in sıfır olma devri çoktan geçti, sıfırı olduğunu bile sanmıyorum antin kuntin turbox gibi markalar sıfır diye satıyor. Onun yerine bütçeni belirtirsen hazır sistem önerelim.
Bu hazır sistemleri alıp satan arkadaşlardan 10K'ya 12400F, 16 ram, 512gb ssd, 650w kasa psu'lu ekran kartsız sıfır sistem bulursun. Kalan bütçeye de 2. El ne denk gelirse alırsan gayet güzel sistem çıkar.
Hocam son dediğim gibi 12400F ekran kartsız sıfır sistemler 10-11K'ya sahibindenden bulursunuz. Kalan 4-5K ile 2060, 2060S, rx 6600 bulunur 2. El. Gayet de iyi sistem çıkarHocam bütçeax 15k
Hocam son dediğim gibi 12400F ekran kartsız sıfır sistemler 10-11K'ya sahibindenden bulursunuz. Kalan 4-5K ile 2060, 2060S, rx 6600 bulunur 2. El. Gayet de iyi sistem çıkar