- Reaksiyon skoru
- 2
- Bütçe
- 30000
Hangi markalari onerirsinizBirader ben 3.5 sene önce aldım. 2 yıldır sorunlarıyla uğraşıyorum. Fanı arıza yaptı benden ücret istediler verdim değiştirdiler, şimdi de aynı fanda sorun var sanırım ve bu sorun chipset arızasına sebep olmuş olabilir denildi bilgisayarcı bir tanıdığım tarafından. Dün yetkili servise gönderdim sorunun tam ne olduğunu ve fiyatlarını görmek için. Alma gerçekten değmez, tamamen şansına bağlı. Mümkünse biraz daha bütçe koymaya çalış, Monster son çaren olsun...
Hocam soğutma anlamında Ventuslar iyi diye duydum, msi tamamen kalite bence ama açıkçası uzun zamandır laptop fiyatlarını da güncel durumlarını da takip etmiyorum. Zaten alırsam yeni bir bilgisayar olarak kesinlikle masaüstü alıcam. Mühendislik öğrencisi olduğum için laptop aldık hayatımda ilk defa. Marka olarak çok yardımcı olamayacağım mutlaka yardım edevek birisi vardır yeni ya da düzenlenmiş konu başlığıyla, iyi günler kardeşim.Hangi markalari onerirsiniz
Lenovo Asus MSI ilk üçü bunlar denilenilir olay bütçende bitiyor monster almanı önermiyorumHangi markalari onerirsiniz
Katılıyorum.Lenovo Asus MSI ilk üçü bunlar denilenilir olay bütçende bitiyor monster almanı önermiyorum