Eski pc çalışıyor ama görüntü gelmiyor

enesso23

80+
Reaksiyon skoru
92
Arkadaşlar benim eski masaüstü bilgisayarım sotunsuz çalışıyordu bigün açıp içine bakayım dedim rami ekran kartını falan çıkardım geri taktım. neyse iki dakika önce takır takır çalışan pc çalışıyordu ama ekrana görüntü vermemeye başladı forumlarda çok dolandım youtubedan baktım denedim bir çok yöntemi ama sonuç elde edemedim lütfen anlayan başına gelen biri bi el atsın.

Arkadaşlar benim eski masaüstü bilgisayarım sotunsuz çalışıyordu bigün açıp içine bakayım dedim rami ekran kartını falan çıkardım geri taktım. neyse iki dakika önce takır takır çalışan pc çalışıyordu ama ekrana görüntü vermemeye başladı forumlarda çok dolandım youtubedan baktım denedim bir çok yöntemi ama sonuç elde edemedim lütfen anlayan başına gelen biri bi el atsın.
Monitör ekran kartına bağlı değilse ekran kartına bağla.

ramlarda sorun olabilir 2 tane ise tek ile çalıştır

çalıştırdığında ekran kartı fanı dönüyor mu ?

Ram değil ekran kartı kasaba dıııt dıııt ses geliyorsa ramdır ama gelmiyorsa ekran kartından

Son düzenleme:
Monitörün kablolamasını doğru şekilde yaptın mı ?
Bazı kasalarda 2 tane vga girişi bulunur. Yanlış girişe takmış olabilirsin kabloyu. Girişi değiştirip dener misin ?

Monitörün kablolamasını doğru şekilde yaptın mı ?
Bazı kasalarda 2 tane vga girişi bulunur. Yanlış girişe takmış olabilirsin kabloyu. Girişi değiştirip dener misin ?
valla bi tane var ekran kartında bile yok

Merrhaba , Sanırım Statik Elektirik Oluşmuş Kasada Tavsiyem..;
Bios Pilini Çıkartıp 1 DK Kadar Bekleyip Tekrardan Takmanız.(Genelde İşlemciyi Söküp İşlemci Yapmanızda Fayda Var)
En Kötü CMOS Sfırılarsınız.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,487
Üyeler
192,730
Son üye
Zeyx001
Geri