X box gamepad hangisini almalıyım ?

Lian_GR

Cezalı
80+
Reaksiyon skoru
180
Bütçe
3000
Nesil olarak hepsi aynı. Ben olsam siyah ya da beyazını alırım, renklilerde arka tarafın beyaz olması pek hoşuma gitmiyor şahsen.

Siyah da çok güzel beyaz da çok güzel. uzun süre beyaz gamepad kullandım daha doğrusu ps5'i yeni sattım daha dün sattım ve dualsense'ler beyaz olduğundan bir siyah alasım var. sizce alayım mı siyahı ? n11'de ki n11'in kendi mağazası değil mi ? ona göre alayım.

N11 de kupon + Nays ile 2000tl altına bile alırsın.

N11 de kupon + Nays ile 2000tl altına bile alırsın.
nays var fakat kupon nerede acaba ? ve napmam lazım açıklar mısınız hocam ? nays ile satın alacağım zaten paranın belli kısmı nays hesabıma otomatik gelecek sanırım. peki kupon ne ?

nays var fakat kupon nerede acaba ? ve napmam lazım açıklar mısınız hocam ? nays ile satın alacağım zaten paranın belli kısmı nays hesabıma otomatik gelecek sanırım. peki kupon ne ?
Saat 10 da tık hızı kupon oluyor 2000 üstü 100tl verir herhalde onu tıklayıp alıyorsun seeptte düşüyorsun. Sonra nays ile ödeme yaparsan oradan da düşer.

saat akşam 10'mu sabah 10'mu ? ve nereden yapacağım onu ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

150tl indirim var. 2350 ye geliyor nays da %15 yapar 1997.5tl ye gelir.

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

150tl indirim var. 2350 ye geliyor nays da %15 yapar 1997.5tl ye gelir.
Şuan 150 tl kuponu kullandım. Ve satın aldım. 1997TL olması için kalan para 2 3 güne gelecek değil mi

9.Nesil kullanıyorum pc de 8 le 1 tuş farkı var galiba ps koluda kullandım ama Xbox daha ergonomik kullanışlı geldi bana

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,094,535
Üyeler
173,988
Son üye
Reveng
Geri