ThorDakim
80+
- Reaksiyon skoru
- 11
kasam max 360mm destekliyor ama 420mm aldım kasa dışına taksam sorun olurmu arkadaşlarım kullanıyordu memnun oldukları için bende almayı tercih ettim (i9 13900ks r9 7950x3d )
kasam max 360mm destekliyor ama 420mm aldım kasa dışına taksam sorun olurmu arkadaşlarım kullanıyordu memnun oldukları için bende almayı tercih ettim (i9 13900ks r9 7950x3d )
Arctic Liquid Freezer II - 420 Çok Cüzzi bir miktara düştügü için aldım r5 3600 e takıcağım (ilerde geliştirecegim işlemciyi)
Tak dışarıya uzat diyeyim .kasam max 360mm destekliyor ama 420mm aldım kasa dışına taksam sorun olurmu arkadaşlarım kullanıyordu memnun oldukları için bende almayı tercih ettim (i9 13900ks r9 7950x3d )
Arctic Liquid Freezer II - 420 Çok Cüzzi bir miktara düştügü için aldım r5 3600 e takıcağım (ilerde geliştirecegim işlemciyi)
bende onu soruyorum be xd kasamın üstünde raflar var 30 cm fark var kasayla arasında oraya takmayı planlıyorum 27cm zaten sıvı sogutma hocam
herhangibi sorun olurmu pekiTak dışarıya uzat diyeyim .
ne kadar sağlıklı devirdaim yapar emin olamadım açıkçası. Alınabilecek risk değilbende onu soruyorum be xd kasamın üstünde raflar var 30 cm fark var kasayla arasında oraya takmayı planlıyorum 27cm zaten sıvı sogutma hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
herhangibi sorun olurmu peki
hocam zaten 420mm oldugunu bilerek aldım kasanın ğstğndeki rafa takıp boruları uzatmayı planlıyorum herhangibi sorun yaşarmıyım???Anlık kasa.
Alıntıyı görüntüle
Keşke böyle bir şeyi almadan önce kontrol etseydin fiyat farkı azken 420 almak elbette iyi ama kasa değiştirmen gerekebilir ve şu an kasalar gerçekten fazla pahalı.
420mm sıvı sogutmayı 240mm fiyatına aldım o yönden bakmakta lazımAnlık kasa.
Alıntıyı görüntüle
Keşke böyle bir şeyi almadan önce kontrol etseydin fiyat farkı azken 420 almak elbette iyi ama kasa değiştirmen gerekebilir ve şu an kasalar gerçekten fazla pahalı.
Boruları uzatmak derken neyi kastediyorsunhocam zaten 420mm oldugunu bilerek aldım kasanın ğstğndeki rafa takıp boruları uzatmayı planlıyorum herhangibi sorun yaşarmıyım???
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
420mm sıvı sogutmayı 240mm fiyatına aldım o yönden bakmakta lazım
hocam 360mm destkeliyor kasanın ön tarafına takılıyor ama hem ekran kartının hava akışı hemde sıgmaz gibi geldi 240mm alıp üste takıcaktım bunu aldım https://www.teknobiyotik.com/arctic...nli-sivi-islemci-sogutucu-ar-acfre00092a.html 3200tl ye sıgmayacagın nerden biliyorsun dersen bu sıvı sogutma 27cm hadı 360 20cm olsun ekran kartıyla fanları arasında 10-15cm max varne kadar sağlıklı devirdaim yapar emin olamadım açıkçası. Alınabilecek risk değilKutuyu açmadıysan kârını koy sat 360 mm güzel bir model al. Açıp denersen değeri düşer çünkü.
raf var tam üstünde 30-40cm üstünde oraya montajını yapıp kasanın içine boruları uzatıp çalıştırmayı planlıyorumBoruları uzatmak derken neyi kastediyorsun
yani sadece borular kasanın içinde olucak fan,radyator dışarda önemli olan radyatörü sogutmak oldugu için kasanın içinde olmasına gerek yok diye düşünüyorumBoruları uzatmak derken neyi kastediyorsun