Çözüldü✓ Amazondan 2000TL'ye hangi PSU alınır?

Dediğim poweri al.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Estağfurullah sana der miyim canım kardeşim benim 🤣
PSU ya diyorum...
Highpower neymiş ya hep önerdin bide bunda taksit faln var mı hiç bir bilgi girili değil anlamadım

Allah Aşkına Şu CH560'ı Alda Sende Rahatla Bizde Rahatlıyalım :kekw:

Rampage Kullanmışsın Gelmişsin DeepCool'un Psularını Sorguluyorsun Ne Diyim Şimdi Ben Sana 😅
Ya oda varda td500'un yanında o kasa bana çok iyi gelmiyor bilmiyorum gerçekte görmedim nasıldır da

Allah Aşkına Şu CH560'ı Alda Sende Rahatla Bizde Rahatlıyalım :kekw:

Rampage Kullanmışsın Gelmişsin DeepCool'un Psularını Sorguluyorsun Ne Diyim Şimdi Ben Sana 😅
Bide A B Tier malları kiyasliyor ha kullandığı PSU e f tier 🤣

Mario Paper Mario Sticker - Mario Paper Mario No Stickers

Mario Smash Bros Sticker - Mario Smash Bros Stickers
1718214315143-png.684015

Highpower neymiş ya hep önerdin bide bunda taksit faln var mı hiç bir bilgi girili değil anlamadım

Ya oda varda td500'un yanında o kasa bana çok iyi gelmiyor bilmiyorum gerçekte görmedim nasıldır da
Girili olmasına gerek yok 6 koruma Gold sertifika %92 verimlilik var senin attıkların kötü yanında.
B Tier bu arada!

La Kasayı Kullanan Biriyim Tavsiye Etmiyorum Sana , DeepCool CH560 AL Diyorum Fiyatı Üstelik 6500'den 5900'e Düşmüş Hocam Daha Nasıl Bir Fırsat Bekliyorsun Merak Ediyorum 😅

Attığım Kasanın Ön Fanları 3 x 14CM ARGB Fan Üstelik :shy:

Hocam sıf sen rahatla diye alasım geliyorda benim gibi marka takıntılı adama yapılıcak iş midir bu ya
Cooler master la marka takıntısı diyor gelmiş bana 🤣🤣
Fractal, ROG, NZXT vs. Olsa da neyse de 🤣🤣

La Kasayı Kullanan Biriyim Tavsiye Etmiyorum Sana , DeepCool CH560 AL Diyorum Fiyatı Üstelik 6500'den 5900'e Düşmüş Hocam Daha Nasıl Bir Fırsat Bekliyorsun Merak Ediyorum 😅

Attığım Kasanın Ön Fanları 3 x 14CM ARGB Fan Üstelik :shy:
Dehşet bişi la çok kaliteli.

Hocam siz beni o tarafa doğru çekiyorsunuz az kaldı :D şu psu tier listi banada atabilir misiniz PN850M psu bu galiba

Çok Kaliteli Ayrıca 850 Watt 80+ Gold Psu 1250 - 1500 TL Arasına Denk Geliyor Her Türlü Bedava Yani 😅

Geri