Yusufx
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 4,214
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam PSU tierlisti alabilir miyimÇok Kaliteli Ayrıca 850 Watt 80+ Gold Psu 1250 - 1500 TL Arasına Denk Geliyor Her Türlü Bedava Yani![]()
Hocam PSU tierlisti alabilir miyimÇok Kaliteli Ayrıca 850 Watt 80+ Gold Psu 1250 - 1500 TL Arasına Denk Geliyor Her Türlü Bedava Yani![]()
Kaç Watt ?CC560
Buyur:Hocam siz beni o tarafa doğru çekiyorsunuz az kaldışu psu tier listi banada atabilir misiniz PN850M psu bu galiba
cultists.network
Yanlışım olmasın ama 550 olması lazımKaç Watt ?
Bu oluyor demi hocam?Buyur:
![]()
PSU Tier List rev. 17.0g - Cultists Network
PSU Tier List will help you to choose the best PSU out of hundreds of models on the market. From budget to the highest end Power Supplies.cultists.network
%100 Bronze & Silver PSUYanlışım olmasın ama 550 olması lazım
A tier.Yanlışım olmasın ama 550 olması lazım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Bu oluyor demi hocam?
Alıntıyı görüntüle
4-5K dan aşağı alaman o PSU yu.A tier.
Asus Rog vb bile olan çoğu markayı geçen kategoriye girdiyse harbiden bunu almanın vakti geldi galibaA tier.
Dediğim Gibi Sudan Ucuza Geliyor Kasayla4-5K dan aşağı alaman o PSU yu.
Memnun Kalırsan EFT Yaparsın Ama Anlaştık Mı !Asus Rog vb bile olan çoğu markayı geçen kategoriye girdiyse harbiden bunu almanın vakti geldi galibaşimdi kasanın videosunu izleyincede sizde övünce farklı hoşuma gitti ne yalan söylim davamdan döndürdünüz beni iyice eğer sorun çıkarsa bütün suç @Gif Man ve Hacısofuya aittir ben ve aldığım platform sorumluluk kabul etmemektedir sözleşmesi yaptırcam
![]()
La bana faydası yok Yusuf cum seni düşünüyorum istersen gamepower kullan yani (!)Asus Rog vb bile olan çoğu markayı geçen kategoriye girdiyse harbiden bunu almanın vakti geldi galibaşimdi kasanın videosunu izleyincede sizde övünce farklı hoşuma gitti ne yalan söylim davamdan döndürdünüz beni iyice eğer sorun çıkarsa bütün suç @Gif Man ve Hacısofuya aittir ben ve aldığım platform sorumluluk kabul etmemektedir sözleşmesi yaptırcam
![]()
200 ateşleDediğim Gibi Sudan Ucuza Geliyor Kasayla![]()
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Memnun Kalırsan EFT Yaparsın Ama Anlaştık Mı !
@HacıSOFU Haksızmıyız Hocam![]()
CFour TrialLa bana faydası yok Yusuf cum seni düşünüyorum istersen gamepower kullan yani (!)![]()
Biliyorum hocam biliyorum senin önerilerin benim için çok değerli ne zaman bir şey alıcak olsam sana etiket atıyom zatenLa bana faydası yok Yusuf cum seni düşünüyorum istersen gamepower kullan yani (!)![]()