Neler Yeni

Çözüldü✓ Amazondan 2000TL'ye hangi PSU alınır?

Yusufx

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,198
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
İç donanımlar , Toplama Bilgisayar Tavsiye
Çok Kaliteli Ayrıca 850 Watt 80+ Gold Psu 1250 - 1500 TL Arasına Denk Geliyor Her Türlü Bedava Yani 😅
Hocam PSU tierlisti alabilir miyim :D arkadaşa CC560 Aldırmıştım mesela ondaki psu hangi tierlist sıralamasında şuanda o konuda sorun yaşıyor o

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,608
İsim
Hacı

Yusufx

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,198
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
Yanlışım olmasın ama 550 olması lazım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Buyur:
Bu oluyor demi hocam?
1718215192920.png

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,608
İsim
Hacı

Silver Stone

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
342
İsim
Tayfun Balım
CK560+850watt gold high power performans serisi psu da total 6k ya geliyor

High power 850 watt gold psu geçen hafta 3800tl idi 3400e düşmüş. Bana da Hacı Sofu önermişti.
Kasa illa cooler master olacaksa bilemem ama yukarıda ch560+psu mantıklı
veya benim komboyu önerebilirim. (Kasa tebilon psu teknobiyotik)

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,608
İsim
Hacı

Yusufx

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,198
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
Asus Rog vb bile olan çoğu markayı geçen kategoriye girdiyse harbiden bunu almanın vakti geldi galiba :D şimdi kasanın videosunu izleyincede sizde övünce farklı hoşuma gitti ne yalan söylim davamdan döndürdünüz beni iyice eğer sorun çıkarsa bütün suç @Gif Man ve Hacısofuya aittir ben ve aldığım platform sorumluluk kabul etmemektedir sözleşmesi yaptırcam :D

Gif Man

80+ Gold
4-5K dan aşağı alaman o PSU yu.
Dediğim Gibi Sudan Ucuza Geliyor Kasayla :shy: 😅

Asus Rog vb bile olan çoğu markayı geçen kategoriye girdiyse harbiden bunu almanın vakti geldi galiba :D şimdi kasanın videosunu izleyincede sizde övünce farklı hoşuma gitti ne yalan söylim davamdan döndürdünüz beni iyice eğer sorun çıkarsa bütün suç @Gif Man ve Hacısofuya aittir ben ve aldığım platform sorumluluk kabul etmemektedir sözleşmesi yaptırcam :D
Memnun Kalırsan EFT Yaparsın Ama Anlaştık Mı !

@HacıSOFU Haksızmıyız Hocam 😅

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,608
İsim
Hacı
La bana faydası yok Yusuf cum seni düşünüyorum istersen gamepower kullan yani (!) 😅

Dediğim Gibi Sudan Ucuza Geliyor Kasayla :shy: 😅

Memnun Kalırsan EFT Yaparsın Ama Anlaştık Mı !

@HacıSOFU Haksızmıyız Hocam 😅
200 ateşle 🤣🤣

Yusufx

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,198
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
La bana faydası yok Yusuf cum seni düşünüyorum istersen gamepower kullan yani (!) 😅
Biliyorum hocam biliyorum senin önerilerin benim için çok değerli ne zaman bir şey alıcak olsam sana etiket atıyom zaten :D bide Allah korusun

Kuzenim cahil muamelesi yapıcak bilmediği markayı aldığım için ama buna katlanılır gibi duruyor :D peki hocam sen arkadaşlarım aldı demiştin onlardan fotoğraf isteyebilir misin zaten bayrama kadar vaktim var sorun yok şu sol tarafını anlayamadım benim kasa alta bari yandan gözükse iyiydi ama böylede güzel duruyor gibi anlayamadım bide fanlar ARGB zaten demi önemli o :D
@HacıSOFU

Top Bottom