🔥İndirim Puma Smash 3.0 Spor Ayakkabi 1077₺🔥😱3 Ay 0 Faiz Taksit😇

JackRyan

Cezalı
80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,421

Numarasi yoksa 1.133₺'ye buradan alabilirsiniz: https://app.hb.biz/Io9IumwP865w

3 ay taksit 0 faizle satın aldım bu fiyata orjinal puma👍
1000122687.jpg

Son düzenleme:
Normalde 43 giyiyorum ama kalıbı dar ayakkabılarda 44 bu modellerin kalıbı nasıl bilginiz varmı ona göre alacağım

Bu lanet ayakkabı yaklaşık 3 senedir elimde mevcut. Ara ara giyerim. Ne zaman giysem sağ ayağımın baş parmağımın üstüne bir şey baskı yapıyor. Elim ile yokluyorum hiç bir şey yok. Sanki içinde demir varmış gibi baskı yapıyor ayakkabı. Ama sol ayağımda hiç bir şey yok. Babam giydi 1 günlüğüne hiç bir şey yok. Sağ ayağımın baş parmağımın damarı o kadar ağrıyor ki gün sonunda size anlatamam. Orası tamamen morarıyor. İçi kalıbı hafif sert ve sıkıdır. Yazın terletir.

Bu lanet ayakkabı yaklaşık 3 senedir elimde mevcut. Ara ara giyerim. Ne zaman giysem sağ ayağımın baş parmağımın üstüne bir şey baskı yapıyor. Elim ile yokluyorum hiç bir şey yok. Sanki içinde demir varmış gibi baskı yapıyor ayakkabı. Ama sol ayağımda hiç bir şey yok. Babam giydi 1 günlüğüne hiç bir şey yok. Sağ ayağımın baş parmağımın damarı o kadar ağrıyor ki gün sonunda size anlatamam. Orası tamamen morarıyor. İçi kalıbı hafif sert ve sıkıdır. Yazın terletir.
çakma belkide hocam :D

Koşu ayakkabıları harici alınan spor ayakkabılar genellikle ayaklarınıza işkence edebilir. Ben Koşu ayakkabısı haricinde artık spor ayakkabı giymiyorum şahsen . Bu model de parmakları büzer burun kısmı dar olduğu için

Koşu ayakkabıları harici alınan spor ayakkabılar genellikle ayaklarınıza işkence edebilir. Ben Koşu ayakkabısı haricinde artık spor ayakkabı giymiyorum şahsen . Bu model de parmakları büzer burun kısmı dar olduğu için
Bunun bembeyaz modeli var ben de o tarz sorun yaşamadım hocam 7 aydir kullaniyorum belki ayaklarınız kalın diyede olabilir :D ben kullandim begendim farkli rengi diye bunuda aldim 👍

kampanya ve sepette indirimle 924tl'ye geldi orjinal ayakkabı için çok ucuz. umarım güzel çıkar. amazonda ayakkabı iadesi nasıl oluyor bilen var mı aydınlatırsanız sevinirim.

1718282061934.png

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,181,330
Üyeler
187,492
Son üye
waka
Geri