❌İndirim Bitti! Petrol Ofisi'nden 500 TL'ye Kadar Akaryakıt Puanı Kazanma Fırsatı!

aile fertlerinin telefonlarından, wp'lerinden de yaptım valla garibanın yüzü bir defa gülüyor umarım iptal falan etmezler :peepo1:
Pompada puanla plakayı esleştiriyorlarsa geçmiş olsun :) yalan olur puanlar
 
ben 3. telefondan gırdım plakayı ıkıncı kez aynı gırdım bılerek akod verdı ama aynı kodu vermıs kullanılmıyor daha once kullanılmıs dıyor bılgınız olsun plakayı sallayın bence
 
Pompada puanla plakayı esleştiriyorlarsa geçmiş olsun :) yalan olur puanlar
pompada eşleşmez. direkt olarak positive kart'a geliyor çünkü. ve positive kart hangi hesapta ise ondan yakıtı alırsınız. çünkü yüklediğiniz po hesabında plakanız kayıtlı. Basit mantık yürüten olayı kavrayacaktır.

eğer sizin dediğiniz gibi olsaydı tek hesaba 2-3 referans numarası puan yüklemesi yapılmaz sistem izin vermezdi. Sistemde açık olduğu doğru. Açığı kapatmakta firmanın sorumluluğunda. Özetle her türlü yakıtınızı alırsınız.
 
30 TL değerinde Pozitif Puan Yakıt kazandınız
 
beyler az oncekı numarada tekrar denedım plakayı salladım kod verdı 30tl lık
 
iptal olmaz hocam. şu an aracı olan gidip çeksin yakıtını görsün :) çok yorgun olmasam motora alcaktım yakıtta çıkasım yok şu an.
Yani bilemedim bende köylük yerdeyim petrol 15 km mesafede git gel 30 km yoksa bende gider alır gelirdim. Ayrıca böyle bir kampanya vs. yapıyorlarsa belirli bir parasal sınır koymuşlardır herhalde o kadarda değildir. Bi tavan değer vardır ondan sonra daha vermez diye düşünüyorum. Yoksa vahim :D
 
Yani bilemedim bende köylük yerdeyim petrol 15 km mesafede git gel 30 km yoksa bende gider alır gelirdim. Ayrıca böyle bir kampanya vs. yapıyorlarsa belirli bir parasal sınır koymuşlardır herhalde o kadarda değildir. Bi tavan değer vardır ondan sonra daha vermez diye düşünüyorum. Yoksa vahim :D
tabii ki vardır. 5 referans vb gibi. ben 3 denedim ama 5'ten fazla vereceğini sanmıyorum. Koca firma böyle tongalara düşmez şu kampanyanın amacı seni po'ya üye yaptırmak mobil uygulamayı yüklettirmek ve kullandırmak, ek olarak verilerini almak. win to win yani. efektif ve güzel bir kampanya akıllıca da düşünülmüş. Po'ya girmeyen milyonlar var shell tercih ediyolar genelde. zaten pompa hata payından onlar bu yakıt paralarını her türlü çıkarıyolar :D nerden bildiğimi sormayın.
 
tabii ki vardır. 5 referens vb gibi. ben 3 denedim ama 5'ten fazla vereceğini sanmıyorum. Koca firma böyle tongalara düşmez şu kampanyanın amacı seni po'ya üye yaptırmak mobil uygulamayı indirtmek kullandırtmak ek olarak verilerini almak. win to win yani. efektif ve güzel bir kampanya akıllıca da düşünülmüş. Po'ya girmeyen milyonlar var shell tercih ediyolar genelde. zaten pompa hata payından onlar bu yakıt paralarını her türlü çıkarıyolar :D nerden bildiğimi sormayın.
Zaten üyeydim ama evet haklısın petrol ofisini kullanıyorum sürekli zaten pompa görevlileri de sürekli uygulamayı indirtmeye çalışıyordu. En sonunda ısrarlarına dayanamayıp indirmiştim geçen senelerde o zamanlarda ufak ufak veriyordu puanlar. Şirket önemsiyor yani bu uygulama işini, keza yine dediğin gibi wp üzerinden de direkt tel nosunu falanda aldı sürekli mesaj atıp reklamını satışını vs. de yapmaya devam edecek. Win win katılıyorum sana.
 
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

   

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,172,862
Mesajlar
10,571,185
Üyeler
186,252
Son üye
semih_talha
Geri
Top