Patates Köftesi
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 375
tamam mesaj şimdi düştü 50 tl kazanmışımUygulamadan kodu eklemeyi dene normalde miktar yazıyor.
Mesajı sildim başkası hakkını çalmasın diye gören görmüştür ama .
tamam mesaj şimdi düştü 50 tl kazanmışımUygulamadan kodu eklemeyi dene normalde miktar yazıyor.
Mesajı sildim başkası hakkını çalmasın diye gören görmüştür ama .
kral plaka yanlış olunca kabul olur mu acaba ?hacı ben suan baska telefon numarasından denedım 250 daha verdı
hatta plakayı yanlıs gırmısım ona ragmen verdı 35 plaka 36 yazmısım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
kodu kopyala yapıstır yap sureklı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
baka telefondan deneyın sansına cıkabılır
Onu bilmiyorumacaba plakaya goremı verıyolar yanı kendı aracınla gıdıp onların hesaptan odeme yapabılıyomusun
Yok demedim ama olmaz 2 kod hakkın var diyoraga sen 3. kodu kendı hesabına gırmeyı denedınmı ben 2 kere yaptım 250-250 =500 yaptı
sımdı gıdıp pederın telefondan yapıcam 3.kodu saymıyosa ondada hesap acarım
Kodu alırken ki plaka önemli değil, ben salladım birini kodu verdi uygulamaya girdim oldu.kral plaka yanlış olunca kabul olur mu acaba ?
ben yanlıs gırdım verdı hatta uygulamaya kodu gırdım oldu suan sorun yok ama yakıtı alırken olurmu bılmem kı buyuk ıhtımalle olmaz cunku kodu gırdım ve onayladı artıkkral plaka yanlış olunca kabul olur mu acaba ?
Hocam aynı telefondan farklı plakayla iki kere alinabiliyor mu?ben yanlıs gırdım verdı hatta uygulamaya kodu gırdım oldu suan sorun yok ama yakıtı alırken olurmu bılmem kı buyuk ıhtımalle olmaz cunku kodu gırdım ve onayladı artık
Referans kodunu giriyorsunuzNası gecirdin uygulamaya kodu nereye yazdın
denemdım bısey dıyemıcem ama plaka onemlı degıl herturlu verıyorHocam aynı telefondan farklı plakayla iki kere alinabiliyor mu?
Vay be, hayırlı olsun. Bize de 30 tl çıktı.500 TL kazandım kral, ne kadar teşekkür etsem az @GirayHan![]()
Valla bugün bi win win hissediyordum postu gördükten sonra direkt dedim bana yüksek çıkacak, çıktı daVay be, hayırlı olsun. Bize de 30 tl çıktı.![]()
Sağ olasın. Dizel broadway'im bayram edecek hahahahaHarika, sağlıklı günlerde kullan dostum![]()