❌İndirim Bitti! Petrol Ofisi'nden 500 TL'ye Kadar Akaryakıt Puanı Kazanma Fırsatı!

Teşekkür ederim 2 defa farklı telefondan aldım toplam 530 lira oldu.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Plaka sallasanız da oluyor bu arada,
Güle güle kullan kardeşim.

alırken illa bi işlemi oluyodur plaka ile
mantıken olmaz. po uygulamasında ki hesabınız kabul ediyorsa referans kodunu sorun yok demektir. diğer türlü her koda plaka eşleştirmesi yaparlardı ve kodu profile girince puanı yüklemezdi. aslında bu bir açık..

turan oyunu bozmuş.

mantıken olmaz. po uygulamasında ki hesabınız kabul ediyorsa referans kodunu sorun yok demektir. diğer türlü her koda plaka eşleştirmesi yaparlardı ve kodu profile girince puanı yüklemezdi. aslında bu bir açık..

turan oyunu bozmuş.
250,500 almanın bir yolu var mı yani? sürekli plaka sallamak mı

250,500 almanın bir yolu var mı yani? sürekli plaka sallamak mı
numara farklı olduğu sürece sorun yok şansa denersin. aynı telefon numarasından alamazsın. ref kodlarının limitini bilmiyorum ama 2'yi turan denemiş olmuş. 3'te mi hata verir 5'te mi bilemem ama orda bir limit vardır.

Wpa girip sadece kodu mu atacaz. Hata veriyor paso

turan oyunu bozmuş.
Teşekkür ederimm 😂😂

alırken illa bi işlemi oluyodur plaka ile
Kendi telefon numarama ve arabama 500 çıktı uygulamaya ekledim hemen, ailemden birinin telefonuyla da denedim plaka salladım bu sefer 30 çıktı onu da uygulamaya yükledim 530 oldu. Her kullanıcı 2 defa kod girebiliyorum zaten. Ablamla enişteme de yaptım onlara da 130 lira çıktı toplam onların petrol ofisi uygulamasına girdim. Toplam 660 liralık kodum oldu 😂😂

Deniyorum ama olmuyor bir türlü sistemsel hata diyor🤦🏻‍♂️

Teşekkür ederimm 😂😂

Kendi telefon numarama ve arabama 500 çıktı uygulamaya ekledim hemen, ailemden birinin telefonuyla da denedim plaka salladım bu sefer 30 çıktı onu da uygulamaya yükledim 530 oldu. Her kullanıcı 2 defa kod girebiliyorum zaten. Ablamla enişteme de yaptım onlara da 130 lira çıktı toplam onların petrol ofisi uygulamasına girdim. Toplam 660 liralık kodum oldu 😂😂
onların hesaba gırıp plakayı aynımı yazdın

Onaylama kısmına kadar geliyor onaylıyorum ama geri hata veriyor
onları onayla bı ıkı kere onayla dıyecek sonra kodu verıyor

onların hesaba gırıp plakayı aynımı yazdın

onları onayla bı ıkı kere onayla dıyecek sonra kodu verıyor
Tekrar başa dönüyor kanka sistemsel hata diyor ya🤦🏻‍♂️

Geri