firsatgamingx
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 2,844
Sistemsel bir hata nedeniyle şu an size yardımcı olamadığım için sohbeti sonlandırıyorum, daha sonra tekrar dener misiniz? 

bana petrol ofısındemısın dıyor evet dıyorum QR ıstıyorQR'a gerek yok konuda yazdığım harici hiç bişeye ihtiyacın yok.
direkt sonra ki kodla birlikte yazmalısın. QR sorarsa mesajı tekrar yaz.
güle güle kullanŞansa 50tl verdi sağolasın hocam
Petrol Ofisi Lezzet Durağı restoranındayım. (1006) ard arda yazmaya devam ettim kabul ettinasıl aldın la QR kod ıstıyor
1006 da yazdın mıPetrol Ofisi Lezzet Durağı restoranındayım. (1006) ard arda yazmaya devam ettim kabul etti
arada nokta bosluk falan warmı yoksa dırek bırlesık mı yazayımPetrol Ofisi Lezzet Durağı restoranındayım. (1006) ard arda yazmaya devam ettim kabul etti
yazdım Petrol Ofisi Lezzet Durağı restoranındayım. (1006) copy paste yapıp dur verene kadar silmeyin bir şey1006 da yazdın mı
noktadan sonra bosluk bırakıp oyle yazdım suan verıyor onayla falan geldıyazdım Petrol Ofisi Lezzet Durağı restoranındayım. (1006) copy paste yapıp dur verene kadar silmeyin bir şey
plaka ıstıyor ne alaka layazdım Petrol Ofisi Lezzet Durağı restoranındayım. (1006) copy paste yapıp dur verene kadar silmeyin bir şey
Nası gecirdin uygulamaya kodu nereye yazdınMesela bende bu şekilde çıktı ne kadarlık yakıt alabilicem![]()
güle güle kullan palo5 temmuz 2024 tarıhıne kadar 2 kez pzotıf yakıt kazanabılırsınız dıyor
bıdaha yapsak olurmu yanı 250 verdı suan bıde kullanmak ıcın uygulamayı ındırmek gerek sanırım
Bursa dan Antalya ya gıdıcem 4-5 lıtre yakıt kar kar dır
Allah razı olsun kral @GirayHan