evet dostum zaten 500tl 250 tl ve diğer baremlerin sınırı bellidir firmalarda atıyorum 500tl'yi 1000 kişiye verir 250'yi 3000 kişiye. Petrol ofisleri asla zarar etmez. o yüzden iptal vb gibi durumlara girmezler. yine de sistemi aşırı suistimal etmemek gerek.Zaten üyeydim ama evet haklısın petrol ofisini kullanıyorum sürekli zaten pompa görevlileri de sürekli uygulamayı indirtmeye çalışıyordu. En sonunda ısrarlarına dayanamayıp indirmiştim geçen senelerde o zamanlarda ufak ufak veriyordu puanlar. Şirket önemsiyor yani bu uygulama işini, keza yine dediğin gibi wp üzerinden de direkt tel nosunu falanda aldı sürekli mesaj atıp reklamını satışını vs. de yapmaya devam edecek. Win win katılıyorum sana.
Aynı kodu veriyor bana ben de denedim de.
sımdı baktım kodlar aynı plakayı sallamak sartAynı kodu veriyor bana ben de denedim de.
kodu nereye ekliyoruz.
Teşekkürler tekrardan 3. De oldu 630 lira benim hesaba 130 lira da eniştemin hesaba yükledim 760 liratabii ki vardır. 5 referans vb gibi. ben 3 denedim ama 5'ten fazla vereceğini sanmıyorum. Koca firma böyle tongalara düşmez şu kampanyanın amacı seni po'ya üye yaptırmak mobil uygulamayı yüklettirmek ve kullandırmak, ek olarak verilerini almak. win to win yani. efektif ve güzel bir kampanya akıllıca da düşünülmüş. Po'ya girmeyen milyonlar var shell tercih ediyolar genelde. zaten pompa hata payından onlar bu yakıt paralarını her türlü çıkarıyolarnerden bildiğimi sormayın.
Aynı telden plakayı sallasak da aynı kodu veriyor farklı tel lazımmışsımdı baktım kodlar aynı plakayı sallamak sart
kesınlıkle fazla acgozlukluk yapmayalım elımızdekındende olmayalımevet dostum zaten 500tl 250 tl ve diğer baremlerin sınırı bellidir firmalarda 500tl'yi 1000 kişiye verir 250'yi 3000 kişiye. Petrol ofisleri asla zarar etmez. o yüzden iptal vb gibi durumlara girmezler. yine de sistemi aşırı suistimal etmemek gerek.
![]()
Petrol Ofisi
Petrol Ofisi The renewed Petrol Ofisi mobile app welcomes you with its fresh look and multiple features. Keep track of special offers, get insight on up-to-date fuel prices, find the nearest Petrol Ofisi station, and make your payments easily without getting out of your vehicle by using the Petrol…apps.apple.com
sana lınk verıyor bit.ly gibi whatsap'ı kontrol et ona tıklayınca otomatık mobıl uygulamaya yonlendırır. yapamıyorsan da uygulamaya gır referans ekle bolumunden gir kodu.Hocam uygulama yüklü ama eklenecek yeri bulamadım. plaka salladım. 50 TL için kod verdi. Girecek yer yok.
tamam turan dur artıkTeşekkürler tekrardan 3. De oldu 630 lira benim hesaba 130 lira da eniştemin hesaba yükledim 960 lirasayeniz de bayram gezmesi ücretsiz oldu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Aynı telden plakayı sallasak da aynı kodu veriyor farklı tel lazımmış
sagda menu war oraya gır referans kodu ekle war gerısı sendeHocam uygulama yüklü ama eklenecek yeri bulamadım. plaka salladım. 50 TL için kod verdi. Girecek yer yok.
turan bızı patlatıcaksana lınk verıyor bit.ly gibi whatsap'ı kontrol et ona tıklayınca otomatık mobıl uygulamaya yonlendırır. yapamıyorsan da uygulamaya gır referans ekle bolumunden gir kodu.
tamam turan dur artık![]()
turan aşiretsagda menu war oraya gır referans kodu ekle war gerısı sende
turan bızı patlatıcak