❌İndirim Bitti! Petrol Ofisi'nden 500 TL'ye Kadar Akaryakıt Puanı Kazanma Fırsatı!

Zaten üyeydim ama evet haklısın petrol ofisini kullanıyorum sürekli zaten pompa görevlileri de sürekli uygulamayı indirtmeye çalışıyordu. En sonunda ısrarlarına dayanamayıp indirmiştim geçen senelerde o zamanlarda ufak ufak veriyordu puanlar. Şirket önemsiyor yani bu uygulama işini, keza yine dediğin gibi wp üzerinden de direkt tel nosunu falanda aldı sürekli mesaj atıp reklamını satışını vs. de yapmaya devam edecek. Win win katılıyorum sana.
evet dostum zaten 500tl 250 tl ve diğer baremlerin sınırı bellidir firmalarda atıyorum 500tl'yi 1000 kişiye verir 250'yi 3000 kişiye. Petrol ofisleri asla zarar etmez. o yüzden iptal vb gibi durumlara girmezler. yine de sistemi aşırı suistimal etmemek gerek.

kodu nereye ekliyoruz.

tabii ki vardır. 5 referans vb gibi. ben 3 denedim ama 5'ten fazla vereceğini sanmıyorum. Koca firma böyle tongalara düşmez şu kampanyanın amacı seni po'ya üye yaptırmak mobil uygulamayı yüklettirmek ve kullandırmak, ek olarak verilerini almak. win to win yani. efektif ve güzel bir kampanya akıllıca da düşünülmüş. Po'ya girmeyen milyonlar var shell tercih ediyolar genelde. zaten pompa hata payından onlar bu yakıt paralarını her türlü çıkarıyolar :D nerden bildiğimi sormayın.
Teşekkürler tekrardan 3. De oldu 630 lira benim hesaba 130 lira da eniştemin hesaba yükledim 760 lira 😂😂 sayeniz de bayram gezmesi ücretsiz oldu 😂❤️
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

sımdı baktım kodlar aynı plakayı sallamak sart
Aynı telden plakayı sallasak da aynı kodu veriyor farklı tel lazımmış

Son düzenleme:
evet dostum zaten 500tl 250 tl ve diğer baremlerin sınırı bellidir firmalarda 500tl'yi 1000 kişiye verir 250'yi 3000 kişiye. Petrol ofisleri asla zarar etmez. o yüzden iptal vb gibi durumlara girmezler. yine de sistemi aşırı suistimal etmemek gerek.
kesınlıkle fazla acgozlukluk yapmayalım elımızdekındende olmayalım

Hocam uygulama yüklü ama eklenecek yeri bulamadım. plaka salladım. 50 TL için kod verdi. Girecek yer yok.

Hocam uygulama yüklü ama eklenecek yeri bulamadım. plaka salladım. 50 TL için kod verdi. Girecek yer yok.
sana lınk verıyor bit.ly gibi whatsap'ı kontrol et ona tıklayınca otomatık mobıl uygulamaya yonlendırır. yapamıyorsan da uygulamaya gır referans ekle bolumunden gir kodu.

Teşekkürler tekrardan 3. De oldu 630 lira benim hesaba 130 lira da eniştemin hesaba yükledim 960 lira 😂😂 sayeniz de bayram gezmesi ücretsiz oldu 😂❤️

Aynı telden plakayı sallasak da aynı kodu veriyor farklı tel lazımmış
tamam turan dur artık :kekw:

sagda menu war oraya gır referans kodu ekle war gerısı sende

sana lınk verıyor bit.ly gibi whatsap'ı kontrol et ona tıklayınca otomatık mobıl uygulamaya yonlendırır. yapamıyorsan da uygulamaya gır referans ekle bolumunden gir kodu.

tamam turan dur artık :kekw:
turan bızı patlatıcak

Qr istiyor.

Plaka istiyormuş qr değil.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,095,909
Üyeler
174,261