bahtsız bedevı4 cihazda denedim 1i 50 diğerleri 30 çıktı
Bizim benzinler nereye gidiyo belliBaba tarafı 13 kardeş
güle güle kullan bende de motor var 580 civarı çıkardım 3 hesaptan bıraktım benim depoyu dolduruyorReis çok teşekkürler bayram üstü çok iyi oldu bide bende motosiklet var bitirmek zor olcak
Alıntıyı görüntüle
positive kart alman lazım po'dan sonra o kartı uygulamaya girip aktifleştirceksin yakıtı kartla alcaksın.aga sımdı bunun odmeyı nasıl yapıyoz denedınmı daha once ode gec kısmında kartı ekle dıyor sonra karttan ceker falan
Sağol reis ayrı hesap nasıl oluyor farklı telefon no ama aynı plaka ile mi yapılıyorgüle güle kullan bende de motor var 580 civarı çıkardım 3 hesaptan bıraktım benim depoyu dolduruyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
positive kart alman lazım po'dan sonra o kartı uygulamaya girip aktifleştirceksin yakıtı kartla alcaksın.
yarın gıdıp alayım ozaman her petrolde vardır umarım yoksa gezdırecek bızıgüle güle kullan bende de motor var 580 civarı çıkardım 3 hesaptan bıraktım benim depoyu dolduruyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
positive kart alman lazım po'dan sonra o kartı uygulamaya girip aktifleştirceksin yakıtı kartla alcaksın.
her telefonada bır kere alabılırsın farklı plaka gırsen bıle aynı kodu verıyor fazlada kurcalamayınkı elımzdekınden olmayalım 2.yı alıp gerısnı salın derımSağol reis ayrı hesap nasıl oluyor farklı telefon no ama aynı plaka ile mi yapılıyor
en ıyısı fazlasına gerek yok500 ve 250 girdim yeter