Haydaaa kredi kartı yok bendeBeyler gittim petrole fulle dedim fulledi parayı karttan cekti la. Bide ödeme yapmak için kredi kartı şart
Galiba şöyle ileriliyor. Ben mobil ödegec ile yaptim direk puanlardan düsecek sandim düsmedi. Mobil ödeme icin kredi kartı zorunlu. Yapmamiz gereken şu benzini aldık iceri kasaya gidip orada ki calisana söyleyecez. Pompa basinda puan ödemesi olmuyor. Kasiyer arkadas puandan ödemeyi ayarlayacakHaydaaa kredi kartı yok bende
Ama yine de kredi kartı lazım mı yani?Galiba şöyle ileriliyor. Ben mobil ödegec ile yaptim direk puanlardan düsecek sandim düsmedi. Mobil ödeme icin kredi kartı zorunlu. Yapmamiz gereken şu benzini aldık iceri kasaya gidip orada ki calisana söyleyecez. Pompa basinda puan ödemesi olmuyor. Kasiyer arkadas puandan ödemeyi ayarlayacak
Yok kasaya gidince lazim değil.Ama yine de kredi kartı lazım mı yani?
Benim anlamadığım uygulamayı full karıştırdım ama hiç qr vs yok acaba nasıl çekecekler bilemedim. Gidip denemek lazım aslındaYok kasaya gidince lazim değil.
kasaya git yakıt puan kullanıcam de telefona kod geliyor puanı çekiyor sana fiş veriyor sonra o fişi pompacıya verip o kadarlık benzin alıyorsunBenim anlamadığım uygulamayı full karıştırdım ama hiç qr vs yok acaba nasıl çekecekler bilemedim. Gidip denemek lazım aslında
yanı kart almak gıbı bır durum yok oylemıkasaya git yakıt puan kullanıcam de telefona kod geliyor puanı çekiyor sana fiş veriyor sonra o fişi pompacıya verip o kadarlık benzin alıyorsun
positive kartı olmayan gidecek kasaya kart talep edecek sonra plakasını onaylatacak. kartı uygulamaya girerek kaydedecek çıkacak marketten binecek arabasına çekecek pompa'nın önüne positive kartla puan harcamak istiyorum 500 lira diyecek verecek pompa görevlisine o okutacak ekrana benzini alacaksınız gideceksinizbeyler petrolden uygulamanın kartını almanız geregıyor galıba ve o aldıgınız kartı mobıl uygulamaya kaydedıp odemeyo ordan yapıcaksınız
bunu @GirayHan soylemıstı bende onun yalancısıyım
Öte yandan ode gec kısmında kendı kart bılgılerınızı gırersenız zaten ordan ceker