ryzen 7 7800x3d fazla ısınıyor yardım

UV yapıyorlardır birde bune 4000 devirde dönüyor cpu fan maşallah.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Morpheus öne fan ekledinmi sıcaklığa etkisi oldumu. alt kısıma fan eklesek etkiler mi aklımda deli sorular :) Sistem hala uzaymontaj duruyor bende.
valla buzlamı sogutmak lazım bunu anlamadım gitti :D

valla buzlamı sogutmak lazım bunu anlamadım gitti :D
Max yapabilecen psu üst kısmına 2 yada 3 fanmı destekliyordu fan ekle bende lancool 2 de fark ediyordu en azında ekran kartını rahatlatıyordu fazla fazla.

UV yapıyorlardır birde bune 4000 devirde dönüyor cpu fan maşallah.

Morpheus öne fan ekledinmi sıcaklığa etkisi oldumu. alt kısıma fan eklesek etkiler mi aklımda deli sorular :) Sistem hala uzaymontaj duruyor bende.

Öne 420'lik gelen stok fanı aldım, yana radyatörü aldım. Ne işlemci de ne ekran kartında sıcaklık değişimi oldu.

fr_4657.jpg

valla reis biz montajı vs yanlış yapıyor olabiliriz çünkü millet boşta 50 dereceye çok diyor
Tmm bende de öyle boşta ilk taktığımda 42 43 derece takılıyordu dizi film ws açınca yayın o bu 50 55 arası dolanıyor.

Alt ızgaraya 3x fan güzel olabilir mi acaba :D

3x140mm aklıma geldi de 2 tane sığdırabilirim. Ekran kartı radyatörünün boruları alta zaten zor sığdı. Oraya fan hayatta girmez. Ama aklımda.

valla reis biz montajı vs yanlış yapıyor olabiliriz çünkü millet boşta 50 dereceye çok diyor

Ben sıvı soğutucuya 6 fan bile takasım var da etkisi çok yok diyorlar. O yüzden böyle devam. Oyunda da 65-67 civarı zaten. Çok fark etmiyor oyunda.

Öne 420'lik gelen stok fanı aldım, yana radyatörü aldım. Ne işlemci de ne ekran kartında sıcaklık değişimi oldu.

Alıntıyı görüntüle
Görseli attığın iyi oldu kasanın modu değiştirmeden alt tarafa 3x fan montajı düşünüyordum. Üst tarafta 420 sıkışık olmamış lancoll 3 deki gibi. Kasanın malzeme kalitesi nasıl sac kalitesi :)

Tmm bende de öyle boşta ilk taktığımda 42 43 derece takılıyordu dizi film ws açınca yayın o bu 50 55 arası dolanıyor.
55 60 çok diyorlar abi işte oda 32 33 derecede olsa çok yani max 35 derece olması lazım boşta

55 60 çok diyorlar abi işte oda 32 33 derecede olsa çok yani max 35 derece olması lazım boşta
Uv yaparsak belki bu sıcak havalarda o dereceleri arctic 420 bile göstermiyorsa bilemiyorum :D

3x140mm aklıma geldi de 2 tane sığdırabilirim. Ekran kartı radyatörünün boruları alta zaten zor sığdı. Oraya fan hayatta girmez. Ama aklımda.

Ben sıvı soğutucuya 6 fan bile takasım var da etkisi çok yok diyorlar. O yüzden böyle devam. Oyunda da 65-67 civarı zaten. Çok fark etmiyor oyunda.
benimde 65 67 arası ama 80i falan gördügü oluyor 100de 60 65 kullanımda

Uv yaparsak belki bu sıcak havalarda o dereceleri arctic 420 bile göstermiyorsa bilemiyorum :D
valla bilmiyom artık :D napmak lazım millet boşuna intel kullanmıyormus

5800x3d Cooling 214XT hava soğutma ile yükte max 72 derece görüyorum 41 derece havada, senin sıvı soğutucuda problem var.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,157,234
Üyeler
183,809
Son üye
random987
Geri