Yardım Bu sıvı soğutma bu kasaya sığarmı?

Merhaba, Hiper Zoe 3x120mm Rainbow Gaming ATX 280W Kasa'ya MSI MAG CORELIQUID M240 240mm sıvı soğutma sığarmı?

PSU: Hiper PS-60 600W 120mm Fan Power Supply
Rahat Sığarda Soğutucuyu Tavsiye Etmiyorum !

Bunu Alabilirsin .

Rahat Sığarda Soğutucuyu Tavsiye Etmiyorum !
Hocam psu kasanın en sol üstünde kalıyor. Sığacağından emin misiniz? Ayrıca soğtumayı önermemenizin nedeni nedir? Arkadaşım alacağı için soruyorum teşekkürler şimdiden

Hocam psu kasanın en sol üstünde kalıyor. Sığacağından emin misiniz? Ayrıca soğtumayı önermemenizin nedeni nedir? Arkadaşım alacağı için soruyorum teşekkürler şimdiden
Genelde Altta Oluğu İçin , PSU Konumuna Hiç Bakmadım 😅

Msı sıvı soğutma alınmaz Asus olsa hadi neyse

Kasa Ve Psu'yu Ne Kadar Erken Elden Çıkartırsan O Kadar İyi Olur .
Hocam ben belirttiğim soğutmanın veya 240mmlik herhangi bir soğutmanın bu kasaya sığıp sığmayacağını merak ediyorum. Kasanın iyi olmadığının zaten farkındayım bunun gibi bilgilere ihtiyacım yok teşekkür ederim. Eğer bilginiz varsa bana 240mmlik soğutmanın bu kasaya sığıp sığmayacağını söylerseniz daha yararlı olur. Teşekkürler.

Hocam ben belirttiğim soğutmanın veya 240mmlik herhangi bir soğutmanın bu kasaya sığıp sığmayacağını merak ediyorum. Kasanın iyi olmadığının zaten farkındayım bunun gibi bilgilere ihtiyacım yok teşekkür ederim. Eğer bilginiz varsa bana 240mmlik soğutmanın bu kasaya sığıp sığmayacağını söylerseniz daha yararlı olur. Teşekkürler.
PSU Konumlandırması Üstte Olduğu İçin Sığmaz .

O kasaya 120lik bile sığmaz öne de takılmıyor sanırım. Arkadaki tahliye fanı bile 9cm destekliyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kaliteli Hava Soğutucu Önerebilirim .
Söylediğim gibi arkadaki tahliye fanı 9cm destekliyor 12cm takılmıyor büyük ihtimalle 12lik kule tipi takılmaz
Aynı kasada 9cmlik kule tipi kullanıyordum
IMG_2608.jpeg

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,268
Üyeler
184,132
Son üye
Kin-yas
Geri