Emirhan5267
80+
- Reaksiyon skoru
- 108
yeni sistem aldım sistem freedos gelecek sizce 11 mi kurdurayım 10 mu 11 de teknik sorunlar vara diyenler falan oluyordu ama geçti mi bilgi varmı
Bence hala Windows 10 daha stabil Windows 11e göre Windows 10 öneririm.yeni sistem aldım sistem freedos gelecek sizce 11 mi kurdurayım 10 mu 11 de teknik sorunlar vara diyenler falan oluyordu ama geçti mi bilgi varmı
Evet kolay.pek iilerde değiştirmek istersem değiştirmesi kolay mı tekrar bilgisayarcıya gitmek istemiyorum
Win10 daha stabil ancak güvenlik açısından Win11 daha iyidir.yeni sistem aldım sistem freedos gelecek sizce 11 mi kurdurayım 10 mu 11 de teknik sorunlar vara diyenler falan oluyordu ama geçti mi bilgi varmı
sistemini yazar mısınyeni sistem aldım sistem freedos gelecek sizce 11 mi kurdurayım 10 mu 11 de teknik sorunlar vara diyenler falan oluyordu ama geçti mi bilgi varmı
hocam o zaman öyle diyorsan win11 kurayım eski konularda da geziyordum da başklarıda öyle demişWindows 11 kur yeni çıkan bı sistemse Windows 10 da hatalar yaşanabiliyor win 11 eskisi gibi kötü değil
sistemini yazar mısın
+ buda var evet.Windows 11 kur yeni çıkan bı sistemse Windows 10 da hatalar yaşanabiliyor win 11 eskisi gibi kötü değil
1yıl, 4 ay süresi kalmış Windows 10'un bu aradaWindows 10 desteği kesilmesine 1.5 yıl kaldı.
bence bu sistemde win 11 kullanın, yeter de artar. Yeni sisteminiz de hayırlı olsun bu arada.hocam o zaman öyle diyorsan win11 kurayım eski konularda da geziyordum da başklarıda öyle demiş
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
AMD R5 7500F - RTX 4070 SUPER 12G - PRIME A620M-K - 500GB SSD - 16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
AMD R5 7500F - RTX 4070 SUPER 12G - PRIME A620M-K - 500GB SSD - 16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
sağ olun hocam o zaman win 10 için o7Windows 10 desteği kesilmesine 1.5 yıl kaldı.
Ayrıca şuan veya daha ileriki tarihlerde her çıkan AAA oyunlar büyük ihtimal sadece Windows 11 için çıkacak.
Mesela GTA 6 sadece Windows 11 ile uyumlu çıkacak.
Yada şuan bir üretici NVİDİA AMD İNTEL farketmez, driverları ilk Windows 11 için yazıyor, sonra 10 için.
Artık Windows 11 devri başladı gibi bir şey.
+ buda var evet.
1yıl, 4 ay süresi kalmış Windows 10'un bu arada![]()