DeLUX M800 Ultra Kablosuz Oyun Faresi 1919 TL

Kendi yorumumu yazıyorum, kendi yaşadığım sorunları belirtiyorum alacak olan kişiler iyice düşünüp almaları için, ben böyle bir sorun yaşadım siz yaşamayın diye. Eliniz büyükse oturmuyor, rahat olmuyor la, bilginize.
İyi de Kendi sorununu yaşadığın Mouse PRO, benim paylaştığım ULTRA. Dostum önce ürün aynı olsun ondan sonra anlat derdini. Canını yerim neyi anlamıyorsun

İyi de Kendi sorununu yaşadığın Mouse PRO, benim paylaştığım ULTRA. Dostum önce ürün aynı olsun ondan sonra anlat derdini. Canını yerim neyi anlamıyorsun
Şayet Pro versiyonunu düşünen varsa diye yaşayabileceği sorunları anlattım. Okuyan bunu okuyup anlayacak zaten, o kadar abartmayacak.

• Üzgün
Reaksiyonlar: isra
Ele oturma falan kişiden kişiye değişir
Asus rogda benim elime büyük geliyor mesela asus rog var diye delux ultra kötülenecek bir mouse degil

kendiniz kullanıyorsunuz diye iyi olmak zorunda değil 😂😂 aynı ürünü çok öneriliyor diye bende aldım geldiği gün iade talebi oluşturdum Asusu sipariş verdim ve gelince delux iade yolladım işin komik kısmı Asus ile aynı paraya gelmesi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Şimdi baktım da geri ödeme ile aynı fiyata yine asu rog alınıyor 😂😂
Hocam rival 3 kullanıyorum da sendeki asus rog ele oturuşu vs nasıldır ?

Hocam rival 3 kullanıyorum da sendeki asus rog ele oturuşu vs nasıldır ?
hocam ele oturuşu vs güzel eli tam kaplıyor kullandığın mouse da buna benzer küçük değil sıkıntı yaşayacağını düşünmüyorum

kendiniz kullanıyorsunuz diye iyi olmak zorunda değil 😂😂 aynı ürünü çok öneriliyor diye bende aldım geldiği gün iade talebi oluşturdum Asusu sipariş verdim ve gelince delux iade yolladım işin komik kısmı Asus ile aynı paraya gelmesi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Şimdi baktım da geri ödeme ile aynı fiyata yine asu rog alınıyor 😂😂
modeli nedir maousun?

Ben 100'den fazla profesyonel oyuncu faresi kullandım. Şu an elimde sadece endgame gear op1we ve delux m800 ultra var. Delux m800 ultra hissiyat olarak (plastik kalitesi) ucuz, şekil olarak viper ile viper mini arası olduğu için elime tam uyuyor o yüzden kullanıyorum ve sadece 51 gram. Ben 1350 TL'ye falan almıştım nays ile birlikte, bu fiyata almazdım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,180,514
Üyeler
187,350
Son üye
FatihSultanMehmetHan
Geri