LegendForce
80+
- Reaksiyon skoru
- 43
Beyaz anakart arıyorum 7200 mhzden fazla olmalı ddr5 olmalı
Bütçe 6-6.6k ama 7.5k ya zorlayabilirim
Amd soket mi intel soket mi konu başlığını biraz daha açıklayıcı yazınBeyaz anakart arıyorum 7200 mhzden fazla olmalı ddr5 olmalı
Kb intel olcak ama buldum sağolun genedeAmd soket mi intel soket mi konu başlığını biraz daha açıklayıcı yazın
Ddr5 dediğine göre ne olabilir dostum?Amd soket mi intel soket mi konu başlığını biraz daha açıklayıcı yazın
Ddr5 dediğine göre AMD x670 veya b650 de olabilir intel z790da olabilir değil mi dostumDdr5 dediğine göre ne olabilir dostum?
Hem amd olabilir hem intel olabilir bu sektörde olmadığınız aşikar daha doyurucu konu başlıkları ile yardım isteyin.Ddr5 dediğine göre ne olabilir dostum?
Hem amd olabilir hem intel olabilir bu sektörde olmadığınız aşikar daha doyurucu konu başlıkları ile yardım isteyin.
Am5 anakart diye belirtebilir değil mi dostum?Ddr5 dediğine göre AMD x670 veya b650 de olabilir intel z790da olabilir değil mi dostum
sen şaka mısın birader DDR 5 diyince sana sadece intel mi oluyor hayır anlamıyorsunuz bir de cahil cahil boş yapıyorsunuzAm5 anakart diye belirtebilir değil mi dostum?
Am5 olarak belirtmemiş ddr5 olarak belirtmiş hal böyle olunca intel ve amd cephesi seçenekleri ortaya çıkıyor am5 soket dese konu kapanacaktı zaten şimdi daha fazla tepki çekmeden attığınız mesajları gözden geçirmenizi tavsiye ediyorum.Am5 anakart diye belirtebilir değil mi dostum?
İntel olcak![]()
MSI B650m Gamıng Plus Wıfı Amd B650 Soket Am5 Ddr5 7200 (OC)mhz Matx Gaming (OYUNCU) Anakart - Fiyatı, Yorumları
MSI B650m Gamıng Plus Wıfı Amd B650 Soket Am5 Ddr5 7200 (OC)mhz Matx Gaming (OYUNCU) Anakart yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Kb intel olcak ama buldum sağolun genede
Ne aldın link atar mısın