HP Victus 4060 Ekran Kartlı 14700hx İşlemcili Laptop Alınır mı?

Reaksiyon skoru
10
Bütçe
45000
Linkteki laptop alınır mı? Yapay zeka ve oyun için kullanacağım. Dolayısıyla ram önemli. 32 GB altı olmaz. Minimum 1 TB SSD de olmalı. İşlemcisi iyi olmalı. Bu özelliklere uygun bir laptop buldum, nasıl?
HP Victus Laptop Hepsiburada

Eğer
Linkteki laptop alınır mı? Yapay zeka ve oyun için kullanacağım. Dolayısıyla ram önemli. 32 GB altı olmaz. Minimum 1 TB SSD de olmalı. İşlemcisi iyi olmalı. Bu özelliklere uygun bir laptop buldum, nasıl?
HP Victus Laptop Hepsiburada
bu fiyatlara çıkılmış ise biraz daha fiyat farkı ödeyip i9 almak daha iyi bir tercih bence:

Az daha çık Nitro 16 ve RTX 4070 li model al ya da RTX 4060 lı Nitro 16 lara bakabilirsin victus dandik bir model.

Hocam, işlemciler arasında multi core da %40 performans farkı var, bence değmez. (Sentetik testlerde, pratikte farklı olabilir ama yine de bu kadar büyük farka rağmen değmez)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Az daha çık Nitro 16 ve RTX 4070 li model al ya da RTX 4060 lı Nitro 16 lara bakabilirsin victus dandik bir model.
Dandik olan kısımları neler? Ben memnun olan pek çok kimse gördüm ama...

Hocsm o zaman alınır. Bunların ekranı %100 srgb değil mi?
Epey'de %100 yazıyor.

Hocam, işlemciler arasında multi core da %40 performans farkı var, bence değmez. (Sentetik testlerde, pratikte farklı olabilir ama yine de bu kadar büyük farka rağmen değmez)
Sen bilirsin hocam panel kalitesi soğutma kalitesi kasa kalitesi olarak daha iyi victusta limit mevcut ayrıca.

Fiyatı N11'de 42 bine düşürmüşler.

Sen bilirsin hocam panel kalitesi soğutma kalitesi kasa kalitesi olarak daha iyi victusta limit mevcut ayrıca.
Limiti kaldırabiliyor muyuz? Üreticiler ısınma değerleri yüksek olmasın diye yapıyorlar değil mi?

Limiti kaldırabiliyor muyuz? Üreticiler ısınma değerleri yüksek olmasın diye yapıyorlar değil mi?

Isınınca performans kısıyor işlemci önemliyse alabilirsin.

Dandik olan kısımları neler? Ben memnun olan pek çok kimse gördüm ama...

Epey'de %100 yazıyor.
Konumu oku anlarsın imzamda ve hakkımda da bulabilirsin victusa dair her şey gibi konu oldu kaliteli parçası yok istersen sana anakartı cortlayan victusun konusunu atayim hatta konularını.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,659
Üyeler
184,962
Son üye
walter wonka
Geri